21 Νοε 2017
0 σχόλια

Επιστολή Δημοτικής παράταξης ΝΕΔΑ Ζαχάρως - Φιγαλείας στον Αντιπεριφερειάρχη υποδομών

Για το οδικό δίκτυο σε Γιαννιτσοχώρι - Θολό
Για το οδικό δίκτυο σε Γιαννιτσοχώρι - Θολό


ΘΕΜΑ: Επείγουσα συντήρηση του εθνικού δικτύου εντός της Π.Ε Ηλείας και συγκεκριμένα στα δημοτικά διαμερίσματα Γιαννιτσοχωρίου και Θολού.

      Σχετική Εγκύκλιος αρ. πρωτ: 7742/01-11-20 17 της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με θέμα: σχεδιασμός και δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων.

               ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ

Μετά τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα της 19-11-2017 στη εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας στο ύψος των τοπικών κοινοτήτων Γιαννιτσοχωρίου και Ταξιαρχών (Θολού) όπου έγινε διακοπή της κυκλοφορίας λόγω εισροής μεγάλου όγκου φερτών υλικών στο οδόστρωμα με κίνδυνο προκλήσεως ατυχημάτων και μεγάλες καταστροφές σε καλλιεργούμενες εκτάσεις (θερμοκήπια καλλιέργειες κ.λ.π) αλλά και σε κατοικίες λόγω εισροής υδάτων, ζητούμε να ανταποκριθείτε άμεσα στο καθαρισμό του δικτύου ομβρίων υδάτων - φρεάτια υδροσυλλογής-καπάκια των φρεατίων επίσκεψης –συνδετήριους αγωγούς – συντήρηση εσχαρών των φρεατίων υδροσυλλογής  της εθνικής οδού  προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον πλημμυρικά φαινόμενα που θα έχουν ως συνέπεια την  πρόκληση σοβαρών θανατηφόρων ατυχημάτων και περαιτέρω διαδικασιών αποζημιώσεων.

                                                         
Η ΜΕΙΖΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ                       

ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ

Πηγή: odigos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top