11/12/2017
0 σχόλια

Ηλεία: Αισιοδοξία για το αγοράκι που έπεσε σε λάκκο με μισό μέτρο νερό – Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη

11/12/2017 01:57:00 μ.μ.
Ηλεία: Αισιοδοξία για το αγοράκι που έπεσε σε λάκκο με μισό μέτρο νερό
Καλά νέα για το μόλις 2,5 ετών αγοράκι που έπεσε σε λαγκάδι με νερό σε περιοχή της Ηλείας.


Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του μόλις 2,5 ετών αγοριού από την Βουλγαρία, το οποίο έπεσε προχθές το απόγευμα σε λαγκάδι με μισό μέτρο νερό στην περιοχή του Καπελέτου Βάρδας και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Το παιδί από το πρωί του Σαββάτου δεν έχει μηχανική υποστήριξη και μπορεί και αναπνέει μόνο του και οι γιατροί περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πρώτα εικοσιτετράωρα και πώς θα ανταποκριθεί στην φαρμακευτική αγωγή, προκειμένου στην πορεία να διαπιστώσουν εάν έχουν προκληθεί άλλες βλάβες, καθώς έμεινε για αρκετή ώρα μέσα στο νερό…

Υπεράνθρωπρε προσπάθειες των γιατρών

Το παιδί διέφυγε της προσοχής των δικών του και περπάτησε σε απόσταση περίπου πενήντα μέτρων από το σημείο που βρίσκονται τα πρόχειρα καταλύματά τους, γλίστρησε και έπεσε με το πρόσωπο μέσα στο νερό.

Όταν το αναζήτησαν και το βρήκαν οι γονείς του, το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Εκεί οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες και χάρη στις δικές τους ενέργειες αντιστράφηκαν οι αρχικές δυσοίωνες προβλέψεις για την υγεία του.

Πλέον, αναμένεται να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα εικοσιτετράωρα για να μπορέσουν και οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου να μιλήσουν με βεβαιότητα για την κατάστασή του.

Πηγή: patrisnews
Πληροφορίες: newsit.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top