9 Ιαν 2018
0 σχόλια

Νέδα: Όχημα με επιβαίνοντες μια οικογένεια έπεσε σε χαντάκι και εγκλωβίστηκε

Νέδα: Όχημα με επιβαίνοντες μια οικογένεια έπεσε σε χαντάκι και
Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής


Αίσιο τέλος είχε ο γολγοθάς μια οικογένειας η οποία εγκλωβίστηκε σήμερα(σ.σ 9.1.2018) νωρίς το μεσημέρι με το όχημά της στο δρόμο που οδηγεί στους Καταρράκτες Νέδας.

Τα συνολικά 4 άτομα επιβάτες του οχήματος ήταν μια οικογένεια με το παιδί τους καθώς και ο πατέρας του ενός γονέα.

Κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία και αμέσως όχημα από το Π.Κ Κρεστένων με 2 πυροσβέστες αναχώρησε για Νέδα ενώ φτάνοντας εκεί είχε δύσκολο έργο διότι το όχημα είχε πέσει σε χαντάκι.

Σύμφωνα με το Π.Κ Κρεστένων απεγκλωβίστηκαν σώοι και οι 4 επιβάτες όλοι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στην είσοδο του χωριού Φιγάλια ενώ το πυροσβεστικό όχημα τράβηξε με ιμάντες και το όχημα τους σε ασφαλές σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί και να τονιστεί για άλλη μια φορά πως οι πυροσβέστες παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν βρίσκονται δίπλα στον πολίτη όποια ώρα και στιγμή προκύψει πρόβλημα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Φιγαλείας είχαν ενημερώσει εδώ και πολλές μέρες όλες τις αρμόδιες αρχές στην Ηλεία πως ο δρόμος για Νέδα είναι κλειστός και λόγο κακής κατάστασης του χωματόδρομου αλλά και εξαιτίας κατολισθήσεων.
(φώτο αρχείου)

Θάνος Χουλιάρας-#ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top