17 Μαρ 2018
0 σχόλια

Φόλιασαν σκυλάκια στη Στυλιδα – Δίνει τον μισθό του σε όποιον έχει πληροφορίες ο Γκλέτσος [ΒΙΝΤΕΟ]

Φόλιασαν σκυλάκια στη Στυλιδα – Δίνει τον μισθό του σε όποιον έχει πληροφορίες ο Γκλέτσος
Ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος επικήρυξε τους δολοφόνους των σκυλιών στο Μαρίνι και δήλωσε ότι θα δώσει τον μισθό του σε όποιον δώσει πληροφορίες για τους δράστες.


Η αποτρόπαια πράξη σόκαρε τη Φθιώτιδα. Άγνωστοι δηλητηρίασαν με φόλες σκυλιά στο Μαρίνι.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία, ενώ η Αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας, Αγγέλα Μπαρτσιώκα, ζητεί την αυτεπάγγελτη δίωξη του δολοφόνου από την Εισαγγελία Λαμίας.

Όπως σημειώνει η κα Μπαρτσιώκα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δύσκολο να βρεις πόσα ζώα δηλητηριάστηκαν, ενώ οι συνέπειες της δολοφονικής αυτής ενέργειας μπορεί να αποκαλυφθούν και αρκετό καιρό αργότερα.

Γκλέτσος: Έναν μισθό σε όποιον έχει πληροφορίες

Το περιστατικό καταδίκασε και ο δήμος Στυλίδας, που σε ανακοίνωσή του, τόνισε ότι θα κινήσει όλες τις διαδικασίες για την επικήρυξη του ενόχου ή των ενόχων.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στο Epsilon δήλωσε ότι θα δώσει έναν μισθό του σε όποιον βοηθήσει ακόμα και ανώνυμα στον εντοπισμό του δράστη.

«Δεν μπορείς να είσαι άνθρωπος και να το κάνεις αυτό!» είπε οργισμένος ο Δήμαρχος Στυλίδας. «Πώς πάνε και κοιμούνται μετά; Πώς αγκαλιάζουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους;»

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ακόμα ότι ξέρει ποιος είναι ο δράστης απλώς θέλει να «δέσει» τον ένοχο με αποδείξεις…


Πηγή: makeleio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top