17 Μαρ 2018
0 σχόλια

Απίστευτη ανατροπή στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! Παραπέμπονται Κομίνης, Ποντίκης - «Κανονικό το γκολ»

Απίστευτη ανατροπή στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! Παραπέμπονται Κομίνης, Ποντίκης
Μία εβδομάδα μετά και ακόμα… συνεχίζεται το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, η τύχη του οποίου θα κριθεί τελικά στα δικαστήρια.


Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες υπάρχει μία νέα εξέλιξη, καθώς ήρθε στο φως της δημοσιότητας η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας, Μιχάλη Καλαθενου!

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει στην έκθεση που έστειλε στην ΚΕΔ, ο παρατηρητής θεωρεί κανονικό το γκολ του Βαρέλα, αλλά και ευθύνη των Κομίνη – Ποντίκη τα όσα ακολούθησαν στην Τούμπα.

Από εκεί και μετά, ενώ χαρακτηρίζει υποδειγματική για 89 λεπτά την διαιτησία του Κομίνη του χρεώνει πολύ μεγάλη ευθύνη για όσα ακολούθησαν από εκείνη την φάση και μετά.

Αναφέρει πως ο διαιτητής κακώς ακύρωσε το γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ σημειώνει πως ακόμα και όταν το κατακύρωσε στα αποδυτήρια, έκανε λάθος που δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να μετρήσει.

Σε ότι αφορά τον βοηθό Ποντίκη του χρεώνεται επίσης λάθος χειρισμός, αφού αναφέρεται πως ενώ αρχικά κατευθύνθηκε προς την σέντρα, δείχνοντας ότι το γκολ πρέπει να μετρήσει, εν συνεχεία άλλαξε την απόφασή του και προκάλεσε μεγαλύτερο μπάχαλο.

Τόσο ο Κομίνης όσο και ο Ποντίκης αναμένεται να παραπεμφθούν και να… μπουν στο ψυγείο!

Πηγή: sportdog.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top