30 Απρ 2018
0 σχόλια

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ για το Νοσοκομείο Κρεστένων

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ για το Νοσοκομείο Κρεστένων
Σε ειδική εκδήλωση παρουσιάστηκε ο στρατηγικός σχεδιασμός


Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Νοσοκομείου – Κ. Υ Κρεστένων για τα επόμενα χρόνια, παρουσιάστηκε σε μία λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου και φορέων στο ΚΠΕ Κρεστένων το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Ιωάννη Χουζούρη στόχος είναι έως το τέλος του έτους να μεταφερθεί και να στελεχωθεί το μικροβιολογικό αλλά και να επαναλειτουργήσει το ακτινολογικό που εδώ και χρόνια είναι σε αδράνεια, ενώ παράλληλα θα προχωρήσει και η διαμόρφωση των χώρων του κτιρίου.

Το ενδιαφέρον

Αρκετοί εκπρόσωποι φορέων αλλά και απλοί πολίτες παρακολούθησαν την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με μοναδικό σκοπό να ενημερωθούν αλλά και να εκφράσουν τις απόψεις τους για το πώς θα ήθελαν να είναι το μέλλον του Νοσοκομείου Κρεστένων.

Κατά την έναρξη της εκδήλωση ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας- Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος τόνισε ότι ο σχεδιασμός που υπάρχει από πλευράς του υπουργείου Υγείας για τον χώρο του Νοσοκομείου πρέπει να έρθει σε διαβούλευση το σχέδιο δημιουργίας Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, ενώ θα πρέπει με προσοχή να μελετηθεί το πλαίσιο λειτουργίας μίας τέτοιας μονάδας.

Την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για τον πορεία των εξελίξεων στο Νοσοκομείο Κρεστένων εξέφρασε από την πλευρά του ο διοικητής του Νοσοκομείου Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος τονίζοντας ότι τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει κινήσεις που δείχνουν ότι το Νοσοκομείο Κρεστένων μπαίνει και πάλι στον υγειονομικό χάρτη.

Ο Κ. Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε στην επίσκεψη του υπουργού Υγείας στον χώρο του Νοσοκομείου (καθώς μετά από πολλά χρόνια υπουργός Υγείας επισκέφτηκε τη συγκεκριμένη υγειονομική μονάδα), αλλά και στην προκήρυξη μίας θέσης γενικής ιατρικής ή παθολόγου για το Νοσοκομείο Κρεστένων.

Παράλληλα ο Κ. Διαμαντόπουλος δεν έκρυψε και την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι δόθηκε έγκριση από το υπουργείο Υγείας για την δημιουργία Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του καθώς τόσο οι τοπικοί φορείς όσο και η κοινωνία των Κρεστένων στηρίζουν την λειτουργία του Νοσοκομείου, δείχνοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον τους.

Διάβασε αναλυτικότερα στην: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top