15 Απρ 2018
0 σχόλια

Σκιλλουντία: Οι φλόγες έφτασαν σε σπίτια του χωριού-Μάχη κατοίκων και πυροσβεστών ενώ έχει εκκενωθεί το χωριό

Σκιλλουντία: Οι φλόγες έφτασαν σε σπίτια του χωριού-Μάχη κατοίκων και πυροσβεστών
Ενισχυμένες οι πυροσβεστικές δυνάμεις


Νεότερα ΩΡΑ 23:00

Δραματική η κατάσταση στην περιοχή της Σκιλουντίας, εξακολουθούν και πνέουν ισχυροί οι ΝΑ και οι μόνες προσπάθειες που γίνονται από τις; ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις είναι να γλυτώσουν από τις φλόγες τα σπίτια του χωριού.

Δύσκολες ώρες απόψε για πυροσβέστες και κατοίκους σε Φρίξα , Σκιλλουντία Κρεστένων κλπ ενώ καθώς η φωτιά έχει μπει στα πρώτα σπίτια του χωριού της Σκιλουντίας έχει δοθεί εντολή εκκένωσης του χωριού.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με τον Θοδωρή Κονδύλη δυστυχώς εξακολουθούν στην περιοχή   να πνέουν ισχυροί στα 6 με 7 μποφόρ, δυσχεραίνοντας αφάνταστα το έργο του ελέγχου των εστιών της πυρκαγιάς…

Αυτή την ώρα στο έργο της κατάσβεσης επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 25 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, ενώ το πυροσβεστικό έργο συνδράμουν οχήματα του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, της περιφερειακής ενότητας Ηλείας, καθώς και ιδιωτικό βυτιοφόρο.

Στόχος είναι το πύρινο μέτωπο να προφυλαχτούν όσο αυτό είναι δυνατόν κατοικημένες περιοχές και ιδίως η ΤΚ Σκυλουντίας.

Διαβάστε επίσης στο iliaweb.grΗλεία: Μεγάλες πυρκαγιές σε Φανάρι Ανδρίτσαινας, Σκουροχώρι και Κακόβατο- Επιχειρούν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεσή τους (ΝΕΟΤΕΡΑ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top