18 Απρ 2018
0 σχόλια

Συγκινητική η διαφήμιση της ΔΕΛΤΑ με τις τετράδυμες από τον Πύργο - Βίντεο

η διαφήμιση της ΔΕΛΤΑ με τις τετράδυμες από τον Πύργο-Βίντεο
Οι τετράδυμες του Πύργου είχαν πετύχει σε τέσσερις διαφορετικές Παν/μιακές σχολές


Ένα ποτήρι Φρέσκο Γάλα Δέλτα, ένα ποτήρι γεμάτο αγάπη»

Από προχθές προβάλλεται στις τηλεοπτικές οθόνες η νέα διαφήμιση της ΔΕΛΤΑ .

Μέσα σε 70 δευτερόλεπτα, έχει την «πολυτέλεια» να παρουσιάζει στους τηλεθεατές  στιγμές από την οικογενειακή ζωή, με τα τέσσερα  κορίτσια από τον Πύργο να προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. 

Στην διαφήμιση παρατηρούμε συναισθήματα όπως η απογοήτευση γιατί δεν έγραψαν καλά,  αγωνία για τα αποτελέσματα και στο τέλος ενθουσιασμό και κυριολεκτικά απογείωση όταν βλέπουν τα αποτελέσματα πετυχαίνοντας την εισαγωγή τους σε σχολές της προτίμησής τους στα ΑΕΙ.

Η επιτυχία βέβαια των κοριτσιών οφείλεται στη μητέρα τους, την Μαρία Καρυανού, η οποία είναι εκείνη που είναι πάντα δίπλα τους και για τις τέσσερις.

Για όταν δεν νιώθουν καλά,  όταν είναι λυπημένες, όταν έχουν άγχος, αλλά και όταν φθάνουν στην επιτυχία είναι πάντα εκεί να τους δώσει μια αγκαλιά και να τις επιβραβεύει, κάθε μια ξεχωριστά.

Στη διαφήμιση επίσης, βλέπουμε τον πατέρα των κοριτσιών τον Νίκο.

Τα κορίτσια, ζουν στην Αθήνα και μένουν μαζί, με την Μαριάννα να λείπει συχνά, καθώς έχει κατορθώσει να περάσει στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), ενώ η Αιμιλία σπουδάζει στο τμήμα Κοινωνιολογίας της Παντείου, η Νικολία στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και η Χριστίνα στη Σχολή Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών (ΑΣΠΑΙΤΕ).


Πηγή πληροφοριών: ilia24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top