29 Απρ 2018
0 σχόλια

Στo Kάτω Σαμικό βρίσκεται ίσως η πιο εξωτική παραλία της Ηλείας! [video]

Στo Kάτω Σαμικό βρίσκεται ίσως η πιο εξωτική παραλία της Ηλείας! [video]
Το ξέρετε ότι η Ηλεία είναι ένα από τα μέρη της Ελλάδας που διαθέτουν δεκάδες υπέροχες παραλίες και μέρη που το καλοκαίρι αξίζει να…
επισκεφθεί κανείς;


Οι παραλίες είναι τόσες πολλές που πραγματικά διασχίζοντας την ακτογραμμή του νομού, χάνει κάποιος το μέτρημα.

Αν όμως ψάχνετε μία παραλία που δεν είναι τόσο γνωστή, αλλά ήδη θεωρείται από τις πιο ανερχόμενες, με όλο και περισσότερο κόσμο να πηγαίνει για μπάνιο σε αυτή, εμείς σας την βρήκαμε.

Δεν είναι τόσο οργανωμένη, ούτε διαθέτει δεκάδες beach bars. Έχει όμως τα απαραίτητα. Καντίνες, ξαπλώστρες και ομπρέλες, αλλά και μία μεγάλη αμμώδη παραλία, σε μήκος και σε πλάτος που θυμίζει κάτι από την Καλιφόρνια.

Ο λόγος για το Κάτω Σαμικό, την παραλία που έχει μπει στις καρδιές των επισκεπτών της Ηλείας, αλλά και των ντόπιων.

Οι περισσότεροι τουρίστες που διασχίζουν την Ηλεία ή μένουν σε κάποια από τα γνωστά θέρετρα του νομού (Κυλλήνη, Αρκούδι, Κουρούτα, Ζαχάρω), ταξιδεύουν χιλιόμετρα μόνο και μόνο για να κάνουν ένα μπάνιο σε αυτή.

Πρόκειται για μία παραλία που αποτελεί στην ουσία προέκταση του δάσους που υπάρχει εκεί, το οποίο οδηγεί σε μία ανοικτά και καθαρή θάλασσα.

Η αμμουδιά είναι τεράστια, τόσο που δίνει την δυνατότητα στους λουόμενους για δεκάδες αθλητικές δραστηριότητες από ρακέτες ως beach volley.

Η θάλασσα είναι αρκετά καλή, όχι τόσο ξέβαθη όπως σε άλλες περιοχές της Ηλείας, ενώ όταν έχει κύμα η παραλία θυμίζει κάτι από τον Άγιο Δομίνικο που βλέπαμε στο Survivor.

Γαλάζια και πράσινα νερά, σε συνδυασμό με μία άμμο που δεν τελειώνει ποτέ.

Με πληροφορίες απο το: fonografos.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top