4 Μαΐ 2018
0 σχόλια

Λυνίσταινα Ολυμπίας: Έρχεται το 7ο Οδοιπορικό Ιστορίας 1821

Λυνίσταινα Ολυμπίας: Έρχεται το 7ο Οδοιπορικό Ιστορίας 1821
250 Μηχανές με 350 άτομα κάνουν στάση στη Γιορτή Φιλοξενίας στη Κεντρική Πλατεία Λυνίσταινας


Λίγε μόνο ώρες χωρίζουν 250 οδηγούς μοτοσυκλετών από όλη την Ελλάδα, για την έναρξη του 7ου Οδοιπορικού Ιστορίας 1821 το οποίο ξεκινάει για 7η συνεχόμενη χρονιά από το Λεωνίδιο Αρκαδίας και τερματίζει στη Καλαμάτα Μεσσηνίας με επίκεντρο τη Λυνίσταινα Ολυμπίας, αφού πρώτα διασχίζει μεγάλο μέρος της Πελοποννήσου και ιστορικών περιοχών αυτής.

Η Λυνίσταινα Ολυμπίας θα αποτελέσει το κέντρο του αγώνα αφού η τοπική κοινωνία ετοιμάζει μια γιορτή φιλοξενίας στα 800μ ανάμεσα στα όρια των Νομών Ηλείας - Αρκαδίας - Μεσσηνίας.

Όλοι οι οδηγοί θα έχουν την δυνατότητα να σταματήσουν στο ιστορικό χωριό της Ολυμπίας, να γευματίσουν στη κεντρική πλατεία με τα τεράστια πλατάνια, να δοκιμάσουν τα τοπικά κεράσματα, να απολαύσουν τρεχούμενο νερό από φυσικές πηγές και να αναπνεύσουν τον καθαρό αέρα της ορεινής Πελοποννήσου.

Το συντονισμό της όλης εκδήλωσης εκεί έχει ο ενημερωτικός φορέας της Επαρχίας Ολυμπίας #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Λυνίσταινας, το Σύλλογο Αποδήμων Λυνιστιάνων, την εφημερίδα ΄΄Λυνίσταινα΄΄ καθώς και την οργανωτική επιτροπή του αγώνα-οδοιπορικού.

Επίσης στο σημείο θα δημιουργηθεί και PHOTO SPOT, ενώ θα υπάρχει και όχημα με πρώτων βοηθειών αλλά και πυροσβεστικού εξοπλισμού για παν ενδεχόμενο.

Οι πρώτοι οδηγοί θα καταφθάσουν στη Λυνίσταινα περίπου στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να παραβρεθεί και να φωτογραφηθεί με τις εντυπωσιακές μηχανές.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top