19 Μαΐ 2018
0 σχόλια

Ηλεία: Κρεμάστηκε από το μπαλκόνι βάζοντας τέλος στην ζωή του

Ηλεία: Κρεμάστηκε από το μπαλκόνι βάζοντας τέλος στην ζωή του
Τραγικό τέλος για 69χρονο άνδρα από την Αρήνη Ζαχάρως χθες το πρωί


Με τον τραγικότερο ίσως τρόπο επέλεξε να βάλει τέλος στην ζωή του, ένας 69χρονος άνδρας από την Αρήνη Ζαχάρως χθες το πρωί.

Ήταν λίγο μετά τις 11:00 χθες το πρωί όταν ο αδερφός του 69χρονου, τον εντόπισε στον αύλειο χώρο του σπιτιού κρεμασμένο  από ένα σκοινί  μπουγάδας.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις ο 69χρονος άνδρας πήρε το σκοινί το οποίο έδεσε στα κάγκελα του μπαλκονιού, ανέβηκε σε μία καρέκλα και άφησε το σώμα του να αιωρηθεί στο «κενό».

Σύμφωνα με τους κατοίκους της Αρήνης ήταν ένας ήρεμος και κλειστός άνθρωπος ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να ασχοληθεί με τα αγροτικά.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο 69χρονος άνδρας φαίνεται ότι αντιμετώπιζε προβλήματα τα οποία τον είχαν «ρίξει» ψυχολογικά, ενώ τις επόμενες μέρες αναμενόταν να προχωρήσει στην μεταβίβαση- πώληση ενός αγροτεμαχίου κίνηση η οποία τον είχε στεναχωρήσει σημαντικά.

Σύμφωνα με τις Αρχές ο 69χρονος άνδρας δεν άφησε πίσω του σημείωμα με το οποίο να εξηγεί τους λόγους που προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι είναι η τέταρτη κατά σειρά αυτοκτονία που σημειώνεται στην περιοχή της Αρήνης τα τελευταία χρόνια.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Ζαχάρως διενεργούν έρευνα, ενώ έχει αποκλεισθεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

 Άννα Αγγελίδου
Πηγή: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top