30 Μαΐ 2018
0 σχόλια

Καλοκαιρινό Εμπορικό Παζάρι στη Παραλία Ζαχάρως

Καλοκαιρινό Εμπορικό Παζάρι στη Παραλία Ζαχάρως
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ στη ΠΑΡΑΛΙΑ ΖΑΧΑΡΩΣ


15 έως 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

Με γνώμονά μας, τη φιλοξενία της τοπικής κοινωνίας & την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού, συνεχίζουμε και προσφέρουμε την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.

 Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ μας ΠΑΖΑΡΙ, στην ΠΑΡΑΛΙΑ ΖΑΧΑΡΩΣ ( έναντι του para thin alos )από 15-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018,

σε ένα όμορφο περιβάλλον με καλαίσθητα εκθεσιακά περίπτερα ευρωπαϊκών προδιαγραφών , προσφέροντας χαμηλές τιμές σε αξιόπιστα προϊόντα, συνδυάζοντας τη φαντασία μας και την δημιουργικότητά μας,

με την δίψα του καταναλωτικού κοινού, για φτηνές και έξυπνες αγορές,  που προσφέρουν  με σεβασμό και επαγγελματικότητα, υπαίθριοι έμποροι,  μέλη του Συνδικάτου Υπαιθρίων Εμπόρων Ελλάδος, από όλη τη χώρα.



Ευχαριστήρια επιστολή

Το Ενιαίο Συνδικάτο Σωματείων Υπαιθρίων Εμπόρων Ελλάδας, ευχαριστεί από καρδιάς, το Δημοτικό Συμβούλιο της Ζαχάρως, το οποίο ομόφωνα αποδέχτηκε το αίτημά μας,  για την δημιουργία της Καλοκαιρινής Αγοράς.

Εμείς από την πλευρά μας, θα δώσουμε όλους μας τις δυνάμεις, για την καλύτερη παρουσίαση, με τη σημείωση, ότι είμαστε υπέρμαχοι στην προσφορά <<κοινωνικής & πολιτιστικής δράσης>>, όπου αυτή μας ζητηθεί.

Πηγή: ilia.news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top