26 Μαΐ 2018
0 σχόλια

Απ. Κατσιφάρας: Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας η τουριστική ανάπτυξη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Απ. Κατσιφάρας: Στο επίκεντρο  του ενδιαφέροντος μας  η τουριστική ανάπτυξη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Η προσέλκυση επενδύσεων αλλά και η συνεχής ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού τομέα,

αποτελούν  βασικό στόχο της ολοκληρωμένης στρατηγικής που ακολουθεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τον τουρισμό.
Θετικό σημάδι αποπνέει η ολική αναβάθμιση – ανακατασκευή   του ξενοδοχειακού συγκροτήματος GRECOTEL στη Λακκόπετρα.
Τις εγκαταστάσεις επισκέφθηκε ο  Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνο Καρπέτα και την Εκτελεστική Γραμματέα της ΠΔΕ Διονυσία Μαράτου.
Συναντήθηκαν με τον διευθυντή του αναβαθμισμένου Grecotel Casa Marron  Γιάννη Αβδελά και τον Μιχάλη Μιναδάκη διευθυντής Cape Sounio Grecotel, από τους οποίους ενημερώθηκαν για τις εργασίες που εκτελούνται κι έχουν στόχο να αναβαθμίσουν τη μονάδα σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις του τουρισμού υψηλού επιπέδου.
Η κατασκευαστική δραστηριότητα που ξεκίνησε από το Νοέμβριο και ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες, απορρόφησε σημαντικό αριθμό εργαζομένων από την περιοχή της Δυτικής Αχαΐας και ευρύτερα, τονώνοντας την τοπική αγορά.

«Η ιδιωτική επένδυση του Ομίλου GRECOTEL στην περιοχή μας εκπέμπει σημαντικά μηνύματα για την οικονομία, τον τουρισμό, την ανάπτυξη και φυσικά τις προοπτικές της Δυτικής Ελλάδας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, επισημαίνοντας ότι με βάση τα στοιχεία για τις κρατήσεις που διαθέτει η μονάδα, προβλέπεται σημαντική ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος φέτος το καλοκαίρι.  
«Είμαστε αισιόδοξοι ότι η ολοκληρωμένη τουριστική στρατηγική που έχουμε σχεδιάσει και υλοποιούμε για τον τουρισμό θα έχει ορατά αποτελέσματα» πρόσθεσε ο κ. Κατσιφάρας.
Πηγή: Δελτίο Τύπου ΠΔΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top