12 Μαΐ 2018
0 σχόλια

Η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού χτύπησε στην Ηλεία!

Η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού χτύπησε στην Ηλεία!
Το Σαββατοκύριακο 28-29 Απρίλη η καρδία του μηχανοκίνητου αθλητισμού χτύπησε στην Ηλεία.
 

88 αναβατές από όλα τα μήκη και πλάτη της ενδοχώρας, ο πρωταθλητής Κύπρου καθώς και ένας αθλητής από την Π.Γ.Δ.Μ. συμμετείχαν στον 5ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ελλάδος motocross που έλαβε χώρα στην πίστα του ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ (ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΛΟΣ), στα Δουνέικα Ηλείας.

Το Σωματείο ΔΙΑΘΛΗΣΗ με συνδιοργανωτή την ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ –ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΛΕΙΑΣ, συνεχίζοντας την παράδοση επιτυχημένων αγώνων, δουλεύοντας σκληρά αρκετούς μήνες, προσπαθώντας να ανεβάσει και άλλο τον πήχη στους αγώνες motocross, κατάφερε να παρουσιάσει μια νέα διάσταση του τερέν, και  με της καλής ποιότητας χώμα που διαθέτει ο χώρος, να ευχαριστήσει  τους αναβάτες αλλά και τους θεατές.

Στους αγώνες παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γεωργιόπουλος Γεώργιος συνοδευόμενος από την Περιφερική σύμβουλο  Βεργοπούλου Εύη, ιδρυτικό μέλος του σωματείου, όπου τους δόθηκε η δυνατότητα να δουν και να αξιολογήσουν το έργο που παράγει το σωματείο.

Οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες σε συνδυασμό με τους δυνατούς άνεμους δεν αιφνιδίασαν το Σωματείο που κατάφερε να έχει βρεγμένο τερέν τόσο όσο χρειαζόταν για να αντέξει τα πολλά σκέλη του αγώνα της Κυριακής χωρίς να σημειωθούν διακοπές για διαβροχή. η οποία θα προκαλούσε αλυσιδωτά προβλήματα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αγώνας να είναι  ακόμα ποιο συναρπαστικός για τους οδηγούς που χρειάστηκε να επιστρατεύσουν δυνάμεις και τεχνική σε ένα δύσκολο τερέν προς τέρψιν των θεατών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έντονος συναγωνισμός, οι οδικές δεξιότητες των οδηγών και η παρουσία πολλών και καλών Ηλείων αναβατών, οι οποίοι κατάφεραν και να διακριθούν , κράτησε το ενδιαφέρον και την παρουσια των θεατών  έως το τέλος των αγώνων, που τελείωσαν στην ώρα τους .

Πηγή: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top