3 Μαΐ 2018
0 σχόλια

Εκδήλωση Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» στο Megaron Plus: «Λεωφόροι Ανάπτυξης & Πολιτισμού»

Εκδήλωση Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» στο Megaron Plus: «Λεωφόροι Ανάπτυξης & Πολιτισμού»
«ΟΛΥΜΠΙΑ  ΟΔΟΣ: Μια σημαντική πολιτιστική διαδρομή από την Ελευσίνα έως την Ολυμπία, την Κοιτίδα του Ολυμπιακού Ιδεώδους»



Το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και το Megaron Plus ολοκληρώνουν το φετινό κύκλο διαλέξεων με θέμα: «Λεωφόροι Ανάπτυξης & Πολιτισμού» με μια νέα εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00 μ.μ. στην Αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα) για την Πολιτιστική και Περιβαλλοντική διαδρομή της Ολυμπίας Οδού.

Στην τρίτη και τελευταία διάλεξη ο κ. Λάζαρος Κολώνας, Επίτιμος Γενικός Διευθυντής Αρχαιοτήτων, θα μας μιλήσει με θέμα «ΟΛΥΜΠΙΑ  ΟΔΟΣ: Μια σημαντική πολιτιστική διαδρομή από την Ελευσίνα έως την Ολυμπία, την Κοιτίδα του Ολυμπιακού Ιδεώδους».       

Η εκδήλωση θα ανοίξει με το πεντάλεπτο ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη κ. Ευθυμίου Βαγγέλη, με τίτλο:

«Πολιτιστική διαδρομή της Ολυμπίας Οδού», το οποίο είναι ένα συνοπτικό ταξίδι στα μνημεία της Ολυμπίας διαδρομής μέσα από ένα αυτοκίνητο και αποτελεί συμπαραγωγή της εταιρείας «Ολυμπία Οδός Α.Ε » και του Σωματείου Διάζωμα.

Εν συνεχεία θα παρουσιαστεί το «Ψηφιακό Πανόραμα της Φύσης και Πολιτισμού» της παραπάνω διαδρομής από τους κ.κ. Ευαγγελία Παπαδοπούλου, Δρ. Αρχαιολογίας & Γιάννη Νικολόπουλο συνιδρυτή της εταιρείας “Clio Muse”.

Ο κύκλος για το έτος 2018 θα κορυφωθεί με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Ιχνηλάτες μνημείων:

Λάζαρος Κολώνας», σε σκηνοθεσία του κ. Ευθυμίου Βαγγέλη, η οποία θα ακολουθήσει μετά το πέρας της ομιλίας. Το εντυπωσιακό αυτό ντοκιμαντέρ αναφέρεται στο έργο του αρχαιολόγου κ. Λάζαρου Κολώνα και δημιουργήθηκε σε συμπαραγωγή του COSMOTE History και του Σωματείου Διάζωμα.

Συντονίζει ο πρόεδρος του Διαζώματος, κ. Σταύρος Μπένος

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site του Megaron Plus: www.megaron.gr 

ή να δείτε το παρακάτω βίντεο:
 

Σας ενημερώνουμε ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί  σειρά προτεραιότητας.

Για το λόγο αυτό σας παρακαλώ θερμά να μας ενημερώσετε αν θα έλθετε προκειμένου να σας διασφαλίσουμε εγκαίρως το δελτίο εισόδου σας (μέχρι τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2017).

Για περισσότερες πληροφορίες: «ΔΙΑΖΩΜΑ» - 210 82 54 256.

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά.

Φιλικά,
Σταύρος Μπένος


Φώτης Γ. Βλάχος         κιν. 6972719139
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Μακίστου

β' Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Ολυμπίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top