1 Ιουν 2018
0 σχόλια

Πρωτόγνωρη εμπειρία μέσα από το 1ο φεστιβάλ Χελωνίτη Κόλπου

Πρωτόγνωρη εμπειρία μέσα από το 1ο φεστιβάλ Χελωνίτη Κόλπου
Θα διεξαχθεί τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο


Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται στην Ηλεία, αλλά και γενικότερα, το 1ο φεστιβάλ Χελωνίτη Κόλπου το οποίο θα διεξαχθεί τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Πρόκειται για έναν  νέο θεσμό που αναμένεται να δώσει σημαντική  πνοή  αλλά και ώθηση στα πολιτιστικά δρώμενα της Ηλείας, ο οποίος θα λάβει «σάρκα και οστά» με διοργανωτή το Κίνημα Φίλων Χελωνίτη Κόλπου.

Το φεστιβάλ θα γίνει  στο λιμανάκι Παλουκίου, στη ιστορική στέγη των δεξαμενών στο παλιό εργοστάσιο του ΑΣΟ στην Κουρούτα, καθώς και στην πλατεία Κουρούτας, η υλοποίηση του οποίου αποτελεί δέσμευση όπως αυτή περιγράφεται στην ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος.

Το περιεχόμενο των εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει χορό , μουσική, κινηματογράφο καθώς και  άλλες καινοτόμες δράσεις.

Στην διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένη αεροπορική εταιρεία, πτήσεις παρατήρησης  στο Χελωνίτη κόλπο, στο Κάστρο Χλεμούτσι, στη λίμνη Καραμανλή , στην Αρχαία Ήλιδα και στην πόλη της Αμαλιάδας.

Οι πτήσεις δίνουν τη δυνατότητα πρωτόγνωρης πτητικής εμπειρίας, τόσο στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, όσο και στους επισκέπτες που έχουν επιλέξει ως τουριστικό προορισμό την Κουρούτα Αμαλιάδας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα για το 1ο φεστιβάλ Χελωνίτη Κόλπου, θα δοθεί στη δημοσιότητα εντός του Ιουνίου.

Κώστας Αντωνόπουλος
Πηγή: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top