21 Ιουν 2018
0 σχόλια

Νοσοκομείο Κρεστένων: Επιτακτική ανάγκη ο εκσυγχρονισμός του κτιρίου

Νοσοκομείο Κρεστένων: Επιτακτική ανάγκη ο εκσυγχρονισμός του κτιρίου
Δημιουργία Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κρεστένων


Πολλά είναι τα προβλήματα τα οποία ταλανίζουν τα τρία Νοσοκομεία της Ηλείας παρά τις προσπάθειες που γίνονται από πλευράς της διοίκησης.

Την Τρίτη για μία ακόμα φορά το Νοσοκομείο Κρεστένων πλημμύρισε και χρειάστηκε η συμβολή της Πυροσβεστικής προκειμένου να προχωρήσει η άντληση υδάτων.

Σε ανακοίνωση του ο διοικητής του Νοσοκομείου Κρεστένων Γιάννης Χουζούρης θέλησε να ευχαριστήσει για την συνδρομή τους, τους εργαζόμενους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρεστένων τονίζοντας:

«Θα ήθελα δημοσίως να ευχαριστήσω την Πυροσβεστική υπηρεσία στην Κρέστενα για την άμεση παρέμβαση στο κτίριο της Ν.Μ. Κρεστένων και πιο συγκεκριμένα στο χώρο των γραφείων Διοίκησης για να μην πλημμυρίσει για άλλη μία φορά από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Λόγω και αυτού του γεγονότος καθίσταται επιτακτική ανάγκη για την επιτάχυνση της δημιουργίας Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και του εκσυγχρονισμού του Κτιρίου με ταυτόχρονη επαναλειτουργία της νέας πτέρυγας του Κέντρου Υγείας.

Είναι ευκαιρία να λύσουμε τους επόμενους μήνες ένα μεγάλο θέμα Υγείας στο Νομό μας».

Δημιουργία Συλλόγου Φίλων

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 8:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση για τη δημιουργία Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κρεστένων, στον κοινόχρηστο χώρο της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κρεστένων.

Καλούνται, εκείνοι οι οποίοι υπέγραψαν και έδωσαν τα στοιχεία τους στην παρουσίαση του Στρατηγικού Σχεδιασμού στις 28 Απριλίου στο ΚΠΕ Κρεστένων, καθώς και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη δημιουργία, στη δράση και στην υποστήριξη του Ιστορικού Νοσοκομείου της περιοχής μας να έρθουν στη συνάντηση, στην οποία θα αποφασιστούν όλες οι κινήσεις για τη δημιουργία Συλλόγου με τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν στην παρουσίαση του Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Πηγή: protinews.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top