22 Ιουλ 2018
0 σχόλια

Επαρχία Ολυμπίας: Το Δημήτρη Μπάση υποδέχεται η Καλλιθέα στις 11 Αυγούστου

Επαρχία Ολυμπίας: Το Δημήτρη Μπάση υποδέχεται η Καλλιθέα στις 11 Αυγούστου
Ελάχιστες οι ''μεγάλες'' εκδηλώσεις το φετινό καλοκαίρι


Δύσκολο το φετινό καλοκαίρι όσο αφορά τα πολιτιστικά δρώμενα στην Ορεινή κυρίως Επαρχία Ολυμπίας.

Εκτός της μεγάλης λαικής βραδιάς θα μείνει η Νέα Φιγαλεία, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί καμία συναυλία - ζωντανή εμφάνιση λαικού τραγουδιστή η οποία να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ίσως πραγματοποιηθεί μια ρεμπέτικη βραδιά ενώ θα φιλοξενηθεί στη πόλη για 2η συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Ολυμπίας για παιδιά και νέους και το πρόγραμμα σινεμά στις πλατείες, δράση που είχε ξεκινήσει το 2017 με ενέργειες του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24.

Όσο αφορά τα χωριά της Δ.Ε Φιγαλείας, στη Φιγαλία θα λάβουν χώρα τα ΦΙΓΑΛΙΑ και ο Επικούριος Δρόμος, στη Φασκομηλιά το καθιερωμένο πανηγύρι, ενώ και στα Πετράλωνα θα πραγματοποιηθεί λαικό γλέντι.

Στη Δ.Ε Ανδρίτσαινας σπουδαία εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Ναό του Επικούριου Απόλλωνα, στα τέλη Ιουλίου αλλά και στα τέλη Αυγούστου.

Επίσης, δημοτικό γλέντι θα γίνει στη Λυνίσταινα, στα Ρόβια, στου Σέκουλα και σχεδόν σε όλα τα χωριά όπου πραγματοποιείται κάθε χρόνο το σχετικό αντάμωμα.

Στη Δ.Ε Καλλιθέας, η Καλλιθέα είναι αυτή που κάνει φέτος το ''μπάμ'' καθώς θα φιλοξενήσει στις 11 Αυγούστου το γνωστό καλλιτέχνη Δημήτρη Μπάση σε μια βραδιά κάτω από τα αστέρια.

Επίσης δημοτικά και λαικά γλέντια θα πραγματοποιηθούν σε Αμυγδαλιές, Αλιφείρα, Μυρώνια κ.α


Θάνος Χουλιάρας-#ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top