12 Ιουλ 2018
0 σχόλια

Ηλεία: Σκηνές τρόμου από 42χρονο στο Κάτω Στρέφι και Πελόπιο! (Ηχητικό)

Ηλεία: Σκηνές τρόμου από 42χρονο στο Κάτω Στρέφι και Πελόπιο! (Ηχητικό)
Τρόμο και φόβο σκόρπισε χθες το απόγευμα στους κατοίκους της περιοχής του Κάτω Στρεφίου και Πελοπίου ένας 42χρονος,


όπου μετά την  άρνηση ιδιοκτήτη βενζινάδικου να προμηθεύσει με βενζίνη το όχημά του χωρίς να πληρώσει τα έκανε… γυαλιά καρφιά  και επιτέθηκε σε ανθρώπους και περιουσίες δημιουργώντας φθορές σε πολλά καταστήματα και αυτοκίνητα των κατοίκων των περιοχών αλλά και στους ίδιους τους ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος άρχισε την επιθετική δράση του όταν πήγε σε ένα πρατήριο καυσίμων, όπου απαίτησε να βάλουν οι ιδιοκτήτες δωρεάν καύσιμα στο αυτοκίνητό του.

Οι ιδιοκτήτες φυσικά και αρνήθηκαν και αυτός νευρίασε και άρχισε να φωνάζει και να χτυπά τα τζάμια του κτιρίου με αποτέλεσμα να τα σπάσει.

Αφού προκάλεσε τρόμο, έβαλε καύσιμα στο αυτοκίνητό του και έφυγε χωρίς να πληρώσει και κατευθύνθηκε προς στην κοινότητα του Κάτω Στρεφίου.

Εκεί, επιτέθηκε στους συντοπίτες του και αφού δημιούργησε φθορές σε καφενείο, είδε πως η αστυνομία κατέφθανε για να τον συλλάβει και αυτός έφυγε τρέχοντας προς το σπίτι του όπου άρχισε να πετάει πέτρες στους αστυνομικούς και μετά πήρε το τρακτέρ του και κατευθυνόταν προς την Ε.Ο. για να ξεφύγει.

Εκεί όμως η αστυνομία κατάφερε να τον πιάσει σε μία στάση που έκανε ο ίδιος σε ένα σούπερ μάρκετ και έτσι συλλήφθηκε.  Ο 42χρονος κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


Ηχητικό από erapirgou.gr
Πηγή: ilia24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top