10 Ιουλ 2018
0 σχόλια

Ανέβασε τον Πύργο στο βάθρο.. ..ο Τσέλος

Ανέβασε τον Πύργο στο βάθρο.. ..ο Τσέλος
...αρκετά χρόνια τώρα ο Νίκος 
Τσέλος εκπρο- σωπεί την Art Of Speed και το Πύργο στο Παν-ελλήνιο Πρωτά- θλημα Drift


έχοντας συμμετάσχει σε αγώνες ανά την Ελλάδα, από Σέρρες μέχρι Κρήτη και απο Ζάκυνθο μέχρι Μυτιλήνη ενώ δεν ξεχνάμε και την συμμετοχή στην Κύπρο με το Mazda Rx8 αλλά και παλαιότερα με το Seat 124.

Ο στόχος..

...αν και σε μια όχι τόσο καλή χρονιά φέτος στο Πρωτάθλημα λόγω ατυχιών, ο Τσέλος είχε ως σκοπό σε μια καλή παρουσία, αποφασισμένος για μια θέση στην 4άδα μεσα στο Πύργο & στον κόσμο που έδωσε το παρών στο Επιτάλιο στηρίζοντας την προσπάθεια γενικά. 

Στην 16άδα αγωνίστηκε με τον Γεωργακόπουλο απο την Καλαμάτα και έπειτα απο ισοβαθμία νίκησε στην δεύτερη μάχη & πέρασε στην 8άδα όπου κατάφερε να νικήσει τον Δημητρόπουλο Κων/νο και πέρασε στην 4αδα όπου αγωνίστηκε με το Χαντζαρα Χρήστο.

Δυνατές μάχες, πολύ καπνό και απίστευτα περάσματα όπου νικητής και σε αυτη την μάχη ο Τσέλος όπου πέρασε στο μεγάλο Τελικό όπου εκει ήταν που "κάπνισε" το αεροδρόμιο.
Στο μεγάλο Τελικο με το Χάρκα ο οποίος ταξίδεψε απο την Θεσ/νικη με στόχο την 1η θέση όπως και έγινε, μια νίκη που του έδωσε και προβάδισμα στο Πρωτάθλημα αφου εως τώρα ισοβαθμούσε με το Χαντζαρά ο οποιος τελικα ανέβηκε στην 3η θεση του βάθρου.

Πλέον ο Χάρκας προηγείται με 77 βαθμούς και ακολουθεί ο Χαντζαράς με 70.

O Νίκος ήταν και απο τους "λίγους" της διοργάνωσης που είχαν αναλάβει αυτο τον απαιτητικό αγώνα και εκ του αποτελέσματος όλα κύλησαν καλώς & είχαμε ένα απολαυστικό αγώνα με πλούσιο θέαμα για τους 1000 θεατές που βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Επιτάλιο.

Όσο για τους αγωνιζόμενους θα θυμόνται το 4ο αγώνα του Παν. Πρωταθλήματος για την απαιτητική - τεχνική - γρήγορη χάραξη αλλά και το γνωστό πλέον "αλμα" που έλειπε απο τους εως τώρα αγώνες, κάνοντας την διαφορά.

Επόμενος σταθμός  του Ηλείου οδηγού η Σάμος...

Πηγή: pyrgosextremesports.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top