29 Ιουλ 2018
0 σχόλια

Ήρωας εθελοντής: Κάηκε το σπίτι μου, δεν μας έφεραν ούτε φαγητό!

Ήρωας εθελοντής: Κάηκε το σπίτι μου, δεν μας έφεραν ούτε φαγητό!
Απίστευτες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας θυμό για τα συνεχόμενα λάθη του κρατικού μηχανισμού σε ότι αφορά την πυρκαγιά στην ανατολική Αττική.


Μία εξ’ αυτών είναι η συγκλονιστική μαρτυρία από εθελοντή πυροσβέστη στο ΣΚΑΪ που όπως είπε άφησε-το σπίτι του να καεί για να σώσει τον πυροσβεστικό σταθμό και τώρα μένει σε ράντζο στον πυροσβεστικό σταθμό και χωρίς ρεύμα.

Το πιο εξοργιστικό ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο είναι ότι στη βάρδια της ημέρας χθες, 23 άνθρωποι έμειναν νηστικοί γιατί ξέχασαν να τους φέρουν φαγητό.

«Στον πυροσβεστικό σταθμό μένω πια, που δεν έχει ούτε ρεύμα, σε ένα ράντζο

Οι συνθήκες είναι δύσκολες. Υπάρχουν εδώ παιδιά της Ακαδημίας και είναι 17 ετών και 16 ετών και τα οποία μένουν και αυτά εδώ.

Προχθές έπιασαν και κλέφτη στην περιοχή του Βουτζά με αποτέλεσμα να σώσουν και κάποιους άλλους κατοίκους από τις κλοπές.

Καμαρώνω για το έργο αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι στο πλευρό μου κάνουν ό,τι καλύτερο για το κοινωνικό σύνολο» είπε μεταξύ άλλων ο εθελοντής πυροσβέστης.

«Για τα πυροσβεστικά πληρώνουμε εμείς τέλη κυκλοφορίας.

Για την κοινωνική προσφορά πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας. Και ένα πυροσβεστικό έχει τέλη από 300 έως 700 ευρώ» συμπλήρωσε.

Πηγή: pentapostagma.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top