23 Οκτ 2018
0 σχόλια

Ηλεία: Κόλαση πυρός… στα τέλη Οκτώβρη

Ηλεία: Κόλαση πυρός… στα τέλη Οκτώβρη
Δύο φωτιές στα όρια της Τ.Κ. Κορυφής


Ώρες αγωνίας έζησαν για μία ακόμα φορά χθες το βράδυ οι κάτοικοι της ΤΚ Κορυφής του δήμου Πύργου, καθώς λίγα λεπτά μετά τις 8:00 το βράδυ υπήρξαν δύο πύρινα μέτωπα, εντός δασικής έκτασης, στα όρια με την Τριανταφυλλιά και το δεύτερο και μεγαλύτερο στα όρια με την ΤΚ Βροχίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο φωτιές ξεκίνησαν με διαφορά μερικών μόλις λεπτών, ενώ το έργο των δυνάμεων πυρόσβεσης δυσχέραιναν οι ιδιαίτερα δυνατοί άνεμοι οι οποίοι έπνεαν στην περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με περισσότερα από 22 οχήματα και δύο τμήματα πεζοπόρο με στόχο να θέσουν υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο. 

Η ένταση του ανέμου ωστόσο ήταν τόσο ισχυρή που η φωτιά έλαβε μεγάλες διαστάσεις απειλώντας άμεσα την Κορυφή από την πλευρά του μετώπου με την ΤΚ Βροχίτσας.

Έως την ώρα που γραφόταν το ρεπορτάζ (σ.σ. 9:45) το μέτωπο της φωτιάς είχε πλησιάσει την Τ.Κ. Κορυφής και απειλούσε άμεσα ένα ελαιοτριβείο ενώ οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες σε μία προσπάθεια να γλυτώσουν τις περιουσίες των κατοίκων. 

Τα αίτια των δύο παράλληλων πύρινων μετώπων διερευνά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Πηγή: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top