1 Ιαν 2014
0 σχόλια

Πρωτοχρονιάτικα μηνύματα των φορέων της Ηλείας

Απ. Κατσιφάρας Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας

«Εύχομαι από καρδιάς το 2014 να είναι περισσότερο αισιόδοξο για όλους τους πολίτες και να αποτελέσει την αρχή για μία νέα πορεία για την χώρα μας. Η ανατολή του νέου έτους να φέρει στις καρδιές και τις ζωές όλων μας αισιοδοξία και τη γαλήνη.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΦΥΡΑΣ Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας

Αποχαιρετούμε ίσως την πιο δύσκολη μέχρι σήμερα χρονιά της οικονομικής κρίσης, που έχει οδηγήσει την κοινωνία μας σε ασφυξία, αφού τα οικονομικά προβλήματα πλέον αγγίζουν τα όρια της επιβίωσης για πολλούς συνανθρώπους μας.


Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου Βουλευτής Ηλείας Ν.Δ

Eύχομαι σε όλους το νέο έτος να είναι μια δημιουργική χρονιά με υγεία και αγάπη. Ας είναι το 2014 ένα βήμα στην εκπλήρωση του κοινού οράματος για μια βιώσιμη ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και κυρίως χωρίς αποκλεισμούς, δηλαδή ανάπτυξη και ευημερία για όλους! Να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες για τη νέα γενιά, αλλά και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για όλες τις ηλικίες, μέσω καινοτόμων πολιτικών και αναπτυξιακών έργων για τον τόπο μας.

Γιώργος Κοντογιάννης Βουλευτής Ηλείας Ν.Δ

Μια δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά που οι αντοχές όλων μας δοκιμάστηκαν σε πολλά επίπεδα. Παρ' όλα αυτά ο ελληνικός λαός απέδειξε για άλλη μια φορά πως ξέρει να αγωνίζεται ακόμη και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Ανδρέας Μαρίνος Βουλευτής Ηλείας Ν.Δ

Το 2013 μας έφερε αντιμέτωπους με σκληρές και δύσκολες αποφάσεις, αναγκαίες, ωστόσο, για να βρεί ξανά η χώρα μας το δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας , δημιουργώντας παράλληλα  και την προοπτική  ότι μπορούμε, όλοι μαζί, να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Κύριο μελημά μας για τη χρονιά που έρχεται είναι να δώσουμε πίσω την ελπίδα στους συμπολίτες μας, οι οποίοι καθημερινά δοκιμάζονται πολλάπλώς.

Μ. Παρασκευόπυλος  Δήμαρχος Πύργου

Ας κάνουμε τις ευχές μας θέληση και απόφαση να αγωνιστούμε ο καθένας με το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για μια καλύτερη ζωή σε έναν καλύτερο κόσμο.

Για μια κοινωνία αλληλεγγύης και συνοχής, ευημερούσας και δίκαιης, μιας κοινωνίας της εργασίας και της δημιουργίας με μια θέση στον ήλιο για όλους.

Χαρούμενο και ευτυχισμένο το 2014

Οικολόγοι Πράσινοι 

Οι Οικολόγοι Πράσινοι Δυτικής Ελλάδας ευχόμαστε στους συμπολίτες μας Αχαιούς, Αιτωλοακαρνάνες, Ηλείους για το νέο έτος 2014 υγεία, αντοχή και δύναμη για να παλέψουμε για ασφαλή προοπτική καθένας για την οικογένειά του αλλά και για την περιφέρειά μας και τη δοκιμαζόμενη χώρα μας συνολικά.

Διαμαντής Καρασούλας Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Αγαπητοί συνέλληνες και συνελληνίδες,
Η Αλλαγή του 'Ετους όπως και κάθε άλλης χρονικής περιόδου, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φέρει αυτόματα και μαγικά την τύχη και την ευτυχία στη ζωή μας. Ο μόνος τρόπος για να είναι τυχερή η νέα Χρονιά είναι να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας. Αυτός είναι πάντοτε ο μονόδρομος της τύχης και της επιτυχίας και αυτή είναι η ευχή μου για τη Νέα Χρονιά.

Χάρης Μιχαλακόπουλος Υπ. Δήμαρχος Πύργου 

Για το νέο χρόνο εύχομαι σε όλους να αναλογιστούν όσα καλά έχουμε: Πατρίδα-Παραδόσεις-Αθάνατο Ελληνικό Πνεύμα, και με τα όπλα αυτά ας εμπιστευτούμε τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ μας και ΕΝΩΜΕΝΟΙ (όσοι πιστεύουν στον ΕΛΛΗΝΑ),να προχωρήσουμε μπροστά σε πείσμα των καιρών, με ΗΘΙΚΗ-ΑΓΑΠΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ για το πως τα καλύτερα θα κατακτηθούν για την νέα ΕΛΛΑΣ, για τον ΤΟΠΟ μας ,που οραματιζόμαστε όλοι.

Διάβασε αναλυτικά τα μηνύματα εδώ: odigos.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top