10 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Αγοράστε ακίνητο και κερδίστε από αμπέλι μέχρι και σπίτι στα μπετά

Απίστευτες αγγελίες στην κτηματαγορά για προς πώληση ακίνητα. Οι ευκαιρίες για τον επίδοξο αγοραστή

Οι αγγελίες με ακίνητα που πωλούνται σε χαμηλές τιμές, ακόμη και κάτω από την αντικειμενική αξία, αποτελεί σύνηθες πλέον φαινόμενο.

Καθόλου συνηθισμένο δεν είναι, ωστόσο, να προσφέρονται σπίτια και μαζί να δίνονται μοναδικά δώρα όπως άλλα διαμερίσματα, αμπέλια, κήποι ή ακόμη τα μεσιτικά έξοδα και η ασφάλιση του ακινήτου.


Σε μια «νεκρή» κτηματαγορά τα δώρα που έδιναν οι κατασκευαστές μέχρι σήμερα δεν είναι αρκετά προκειμένου να γίνουν συμβόλαια.

Άλλωστε, η παραχώρηση μιας θέσης πάρκινγκ, μπάρμπεκιου, χτιστού τζακιού ή των ηλεκτρικών της κουζίνας είναι πλέον ξεπερασμένη, αφού οι αγοραστές τα θεωρούν σχεδόν προαπαιτούμενα προκειμένου να αγοράσουν ένα διαμέρισμα.

Το σύγχρονο μάρκετινγκ, ωστόσο, αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά ακινήτων και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι σύντομα θα βγουν και στην Ελλάδα αγγελίες για την πώληση ακινήτων και δώρο κάποιο αυτοκίνητο.

Πριν από μερικά χρόνια, στην αρχή της κρίσης, ένα κτηματομεσιτικό γραφείο έδινε στους πελάτες του δώρο μια τηλεόραση, η αξία της οποίας αυξανόταν αναλόγως του ακινήτου που θα αγόραζαν.

Σήμερα, όλο και περισσότερες αγγελίες με «δωράκια» προς άγραν πελατών, έχουν κάνει την εμφάνισή τους στις εφημερίδες και το διαδίκτυο.

Πολλοί, κυρίως εργολάβοι που έχουν απούλητα δεκάδες σπίτια, πουλάνε και προσφέρουν δώρο ηλεκτρικές συσκευές η αξία των οποίων φτάνει στα 2.000 ευρώ.
Άλλοι πάλι κάνουν δώρο το κόστος σύνδεσης του ακινήτου με τα δίκτυα της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ και του φυσικού αερίου και άλλοι δίνουν επιπλέον μια θωρακισμένη πόρτα αξίας άνω των 1.000 ευρώ.

Και δώρο σπίτι στα μπετά

Υπάρχουν, όμως, και μοναδικές προσφορές που κάνουν αίσθηση, όπως για παράδειγμα αγγελία που δημοσιεύτηκε στα Τρίκαλα πριν από μερικές εβδομάδες και η οποία ανέφερε ότι αν κάποιος αγόραζε διώροφη μονοκατοικία 280 τ.μ. σε οικόπεδο 1.150 τ.μ. τότε θα εξασφάλιζε και τα φρούτα μιας ζωής, αφού θα έπαιρνε δώρο ένα στρέμμα αμπέλι.

Διάβασε περισσότερα στο: news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top