22 Απρ 2015
0 σχόλια

Ηλεία: Τραγωδία με δύο νεκρούς στη διασταύρωση Κακόβατου Ζαχάρως (Νεότερο)

Τραγωδία με δύο νεκρούς στη διασταύρωση Κακόβατου Ζαχάρως
Την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο άφησαν το βράδυ της Τρίτης, δύο ηλικιωμένοι από την περιοχή του Θολού Ζαχάρως,

 όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούσθηκε με καρότσα τρακτέρ, επί της Εθνικής Οδού Πύργου – Κυπαρισσίας στο ύψος του Κακόβατου Ζαχάρως.


Ο άτυχος, 84χρονος, απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, Παναγιώτης Τάγαρης και η 78χρονη σύζυγός του Αγαθή, «έφυγαν» μαζί για το μεγάλο ταξίδι, όπως είχαν μάθει να ζουν εδώ και τόσα χρόνια παντρεμένοι και αγαπημένοι.

Η ώρα ήταν λίγο πριν τις εννέα χθες το βράδυ, όταν το ασημί Peugeot που οδηγούσε ο 84χρονος, με κατεύθυνση προς το Θολό και στο οποίο επέβαινε η σύζυγός του, καρφώθηκε με σφοδρότητα στο πίσω μέρος καρότσας τρακτέρ, που ήταν φορτωμένο με σανό, το οποίο προπορευόταν, με οδηγό έναν 38χρονο από την περιοχή της Καλλίδονας.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, σύμφωνα με πηγές του patrisnews.com, δεν πρόλαβε να αντιδράσει, όταν είδε μπροστά του το μεγάλο όχημα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του, να καρφωθεί στην πίσω πλευρά της καρότσας.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης τα δύο οχήματα κατέληξαν στην άκρη του δρόμου και ο άτυχος άνδρας, υπέκυψε επιτόπου στα τραύματά του, ενώ δίπλα του χαροπάλευε η 78χρονη, σύζυγός του, η οποία κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Ο οδηγός του τρακτέρ, δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που συνέβη ενώ σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα η Τροχαία Πύργου και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Κλιμάκιο Κρεστένων, όπου προχώρησαν στον απεγκλωβισμό του ζευγαριού ενώ η οδός όπου έγινε το ατύχημα παρέμεινε κλειστή για κάποια ώρα εξαιτίας του σοβαρού συμβάντος.

Αγαπητοί στην κοινωνία

Ο 84χρονος, Παναγιώτης Τάγαρης, είχε αποστρατευθεί από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, πριν χρόνια και ζούσε με την αγαπημένη του σύζυγο στην περιοχή του Θολού Ζαχάρως.

 Όπως αναφέρουν στo patrisnews.com άνθρωποι που τον γνώριζαν ήταν ένας άνθρωπος οξυδερκής, δραστήριος και κοινωνικός. Ακόμα και μετά την αποστράτευσή του παρέμενε ενεργός πολίτης ενώ ήταν ενταγμένος και στην πολιτική ζωή του τόπου όπου ζούσε, αφού διατελούσε στέλεχος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή.

Ο άτυχος συνταξιούχος αστυνομικός χθες το βράδυ, επέστρεφε μαζί με την σύζυγό του στο σπίτι τους, ωστόσο λίγα χιλιόμετρα προτού φτάσουν στο Θολό, η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι και έκοψε ξαφνικά το νήμα της ζωής τους.

Θλίψη στο Θολό

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στην μικρή κοινότητα του Θολού αλλά και στην Ζαχάρω, πως το ηλικιωμένο ζευγάρι έφυγε από τη ζωή και άνθρωποι που τους γνώριζαν ξέσπασαν σε λυγμούς για την αδικία που «χτύπησε» την οικογένεια.

Ο 84χρονος Παναγιώτης Τάγαρης και η 78χρονη σύζυγός του, Αγαθή, όπως ανέφεραν, άτομα από την περιοχή, ήσαν πολύ αγαπημένοι και πάντοτε στήριζαν ο ένας τον άλλον.

 Να σημειωθεί πως, όπως αναφέρουν πηγές, ο 84χρονος, κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ελληνική Αστυνομία, είχε διατελέσει και Διευθυντής του Αστυνομικού Τμήματος Παραλίου Άστρους. Το ηλικιωμένο ζευγάρι, από τον γάμο του είχε αποκτήσει δύο γιους, έναν γιατρό που ζει στην Πάτρα και έναν υπάλληλο που ζει στην Αθήνα.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
Πηγή: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top