9 Δεκ 2017
0 σχόλια

Θρήνος στο Γεράκι Αμαλιάδας για το χαμό του 51χρονου Γιώργου Κατσαντώνη

Θρήνος στο Γεράκι για το χαμό του 51χρονου Γιώργου Κατσαντώνη
Τελευταίο μεροκάματο για τον άτυχο οικοδόμο – έπεσε από τη σκαλωσιά στην εκκλησία του χωριού


Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου, στο Γεράκι του Δήμου Ήλιδας, όταν ένας 51χρονος άνδρας έπεσε από σκαλωσιά την ώρα που εκτελούσε εργασίες στην εκκλησία του χωριού.

Ο 51χρονος οικοδόμος Γιώργος Κατσαντώνης του Ιωάννη, από το Γεράκι Αμαλιάδας, έχασε τη ζωή του πέφτοντας από ύψος τεσσάρων περίπου μέτρων από σκαλωσιά που είχε τοποθετήσει στον Ιερό Ναό Αγ. Τριάδας για να αφαιρέσει με κομπρεσέρ τα επιχρίσματα της τοιχοποιίας.

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο άτυχος άνδρας έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος χτυπώντας πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Περίοικοι που βρίσκονταν κοντά στο σημείο  του ατυχήματος, αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης, κάλεσαν άμεσα  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει ώστε να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια, αλλά ήταν ήδη αργά.

Οι γιατροί του νοσοκομείου της Αμαλιάδας, περιορίστηκαν στο να επιβεβαιώσουν τον θάνατό του από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο θάνατός του εκτιμάται πως ήταν ακαριαίος.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γρήγορα γνωστή, βυθίζοντας στο πένθος το χωριό αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας καθώς ο Γεώργιος Κατσαντώνης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, καλός οικογενειάρχης που αγωνιζόταν καθημερινά για το μεροκάματο.

Ο Γιώργος Κατσαντώνης ήταν γέννημα – θρέμμα του Γερακίου και ζούσε στην Αμαλιάδα με τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά, ενώ ανείπωτος είναι ο πόνος για την ηλικιωμένη μητέρα του η οποία διαμένει στο χωριό και δεν μπορούσε να πιστέψει πως έφυγε με αυτό τον τρόπο το παιδί της.

Αύριο Κυριακή στις 11:30 το πρωί, η σύζυγός του, τα παιδιά του, η μητέρα του, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Κατσαντώνη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αμαλιάδα.

Το ilia24.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top