16 Δεκ 2017
0 σχόλια

Ηλεία: Έκλεψαν το πετρέλαιο και έριξαν νερό στον καυστήρα!

Ηλεία: Έκλεψαν το πετρέλαιο και έριξαν νερό στον
Άγνωστοι από κατοικία στην περιοχή Καλίδονας Ζαχάρως


Ανησυχία από κρούσματα διαρρήξεων σε κατοικίες επικρατεί στην περιοχή της  Ζαχάρως, καθώς επαναλαμβάνονται  περιστατικά που σημειώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, κατά τη συγκεκριμένη περίοδο!

Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής «Μάρμαρα» Καλίδονας, σε μια από αυτές οι άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατοικία που οι ιδιοκτήτες της μένουν στην Αθήνα και έκλεψαν το πετρέλαιο από τον καυστήρα, στον οποίο στη συνέχεια  έριξαν …νερό, προφανώς για να μη γίνουν άμεσα αντιληπτοί.

Οι κάτοχοι του σπιτιού ερχόμενοι στην περιοχή για το μάζεμα των ελιών , έκπληκτοι διαπίστωσαν στην προσπάθειά τους ν’ ανάψουν τον καυστήρα, ότι  όχι μόνο   δεν υπήρχε πετρέλαιο αλλά είχαν ρίξει και νερό εντός του!

Ωστόσο η συγκεκριμένη κατοικία έχει βρεθεί στο «στόχαστρο»  διαρρηκτών και άλλες φορές στο παρελθόν, όπως έχει γίνει άλλωστε και με άλλα σπίτια σε Καλίδονα, Ανήλιο κλπ.

Μάλιστα από το παρελθόν κατά την περίοδο του ελαιομαζώματος  παρατηρείται αύξηση των  διαρρήξεων, λόγω της απουσίας των κατοίκων από τα σπίτια τους, κάτι που φαίνεται να το γνωρίζουν πολύ καλά οι «μπουκαδόροι»!

Κώστας Αντωνόπουλος
Πηγή: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top