5/06/2018
0 σχόλια

Σάλος με τον Μπαλαούρα και το χασίς της Ηλείας

5/06/2018 11:50:00 μ.μ.
Σάλος με τον Μπαλαούρα και το χασίς της Ηλείας
«Η κάνναβη μπορεί να φανεί χρήσιμη σε όσους τα έχουν τα χρονάκια τους»


Πρώτο θέμα σε πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης έγινε ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ  Μάκης Μπαλαούρας ο οποίος ζήτησε «να πάψουν οι διώξεις σε όσους παράγουν και πωλούν βιομηχανική κάνναβη»!

Το «τρολάρισμα» που δέχθηκε, δεν είχε όριο! Μάλιστα κάποιοι (ακόμη και από την Αχαΐα) έλεγαν στην Βουλή πως ο Μπαλαούρας θέλει να «αναδείξει» το χασίς που φυτεύεται στον τόπο εκλογής του και το οποίο είναι… φημισμένο! 

«Δεν θα έχετε πλέον λόγο να παίρνετε τα βουνά και τα λαγκάδια για να φυτεύετε σε γκρεμούς και απόμερα μέρη. Βγάλτε πια τις λάμπες από τις ντουλάπες και τις γλάστρες έξω από τα σπίτια. Οπου να 'ναι θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες.

Τα χασίσια θα είναι νόμιμα και θα «πίνετε» άφοβα «πρώτο πράμα», μια και δεν θα χρειάζεται λίπασμα για να μεγαλώσουν τα δενδρύλλια προτού πέσει «καρφωτή».

Αλλά μην είστε μοναχοφάηδες, που λένε και στα χωριά μας. Να δίνετε και στους παππούδες!

Αλλωστε, το είπε και ο βουλευτής πριν από λίγες ημέρες: «Η κάνναβη μπορεί να φανεί χρήσιμη και σε όσους τα έχουν τα χρονάκια τους (όπως ο ίδιος) μια και καταπολεμά το Αλτσχάιμερ!

Αρα, θα μπει σιγά σιγά σε αχρηστία και το silver alert. Ο Μπαλαούρας, συγχωριανοί, δεν μασάει του λόγια του. Το τόνισε ξεκάθαρα και για το τι παθαίνει κάποιος αν «πιει» κάνα τσιγάρο. «Κάποιοι λένε ότι η κάνναβη είναι προθάλαμος για τα ναρκωτικά.

Από πού προκύπτει αυτό; Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει, εάν και εφόσον επιτραπεί…» είπε και ελάλησε.

Τώρα θα μου πείτε, πού κρύβεται ο «δράκος» πίσω από όλα αυτά; Μα, πουθενά. Το μυστικό είναι ένα: Λες ότι πρόκειται για βιομηχανική κάνναβη και τελείωσες!

Προχθές, μάλιστα, στελέχη της κυβέρνησης συζήτησαν για τα οφέλη της ευφορικής και ψυχαγωγικής κάνναβης στη Διημερίδα «YES WE CAN-NABIS» της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο ΣΠΟΥΤΝΙΚ. Και μαντέψτε ποιος παρευρέθηκε μεταξύ άλλων. Ναι, ναι, ο Μπαλαούρας!

Και μίλησε για τον «δαίμονα και την απαγόρευσή του», που πρέπει να αντιμετωπιστεί, αφού η ανεξέλεγκτη και παράνομη διακίνηση έχει λάβει επικίνδυνες διαστάσεις.

Γι' αυτό, συγχωριανοί, από τις καινούργιες παραγωγές μην ξεχάσετε να του στείλετε δώρο λίγο «μαύρο». Θα το εκτιμήσει βαθύτατα.

Ποιος είναι

Ο Μάκης Μπαλαούρας (Γεράσιμος Μπαλαούρας) είναι οικονομολόγος και βουλευτής εκλεγμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Γεννήθηκε το 1950 στα Λεχαινά. Είναι τελειόφοιτος της ΑΣΟΕΕ και του Πανεπιστημίου Birkbeck του Λονδίνου και έχει εργαστεί ως οικονομολόγος στη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Τράπεζας της Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της Χούντας συνελήφθη, καταδικάστηκε και βασανίστηκε για την αντιδικτατορική του δράση.

Μεταπολιτευτικά εντάχθηκε στην ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, στο ΚΚΕ Εσωτερικού και στην ΑΚΟΑ του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και της Κίνησης των 53+.

Εξελέγη βουλευτής Ηλείας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015.

Το διαβάσαμε απο το: dete.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top