13 Ιουν 2018
0 σχόλια

Ηλεία: «Κεραυνός εν αιθρία» ο θάνατος του Αντώνη Βαγγόπουλου

Ηλεία: «Κεραυνός εν αιθρία» ο θάνατος του Αντώνη Βαγγόπουλου
Η καρδιά «πρόδωσε» τον πρώην αντιδήμαρχο σε ηλικία μόλις 51 ετών


«Κεραυνός εν αιθρία» έπεσε χθες το απόγευμα στον Πύργο, αλλά και σε ολόκληρη την Ηλεία, η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Αντώνη Βαγγόπουλου σε ηλικία μόλις 51ετών, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει αντιδήμαρχος Πύργου και ήταν επικεφαλής στη δημοτική επιχείρηση «ΔΕΠ Α.Ε. ΟΤΑ».

Ο πρόωρος θάνατος του Αντώνη Βαγγόπουλου οφείλεται  σε έμφραγμα και εν συνεχεία ανακοπή, που υπέστη λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.

Εσπευσμένα  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πύργου, χωρίς ωστόσο να έχει σφυγμό και παρά τις προσπάθειες των ιατρών καρδιολόγων  Μαρίας Κούλη και Τάκη Αντωνακόπουλου, καθώς του υπόλοιπου προσωπικού για αναζωογόνηση, δυστυχώς ήταν ήδη αργά για τον Αντ. Βαγγόπουλο ο οποίος  ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην ευρύτερη περιοχή.

Τα θλιβερά νέα για το 51χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών (ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού) κυκλοφόρησαν αστραπιαία στην πόλη και αρχικά κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει για το ξαφνικό χαμό του.

Δυστυχώς όμως σύντομα επιβεβαιώθηκε η σκληρή πραγματικότητα για την οικογένεια και τους φίλους του, πολλοί από τους οποίους έσπευσαν στο Νοσοκομείο αμέσως μετά  το θλιβερό μαντάτο.

Το πολύ δυσάρεστο νέο, πληροφορήθηκε  άμεσα ο δήμαρχος Πύργου Γαβρ. Λιατσής ο οποίος βρισκόταν τη μοιραία ώρα στην Πάτρα και επικοινώνησε τηλεφωνικά  με το Νοσοκομείο,  προκειμένου να ενημερωθεί για τους λόγους που οδήγησαν το στενό συνεργάτη του από το παρελθόν,  στο θάνατο.

Ο  Α. Βαγγόπουλος που ήταν πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, επανήλθε στα δημοτικά δρώμενα με την ανάληψη των καθηκόντων  του προέδρου  στη «ΔΕΠ Α.Ε. ΟΤΑ», από τον Οκτώβριο του 2017.

Συνδύασε το όνομά του με τα σημαντικά έργα που έγιναν  κατά την πρώτη θητεία του νυν δημάρχου Πύργου, έχοντας την αρμοδιότητα του αντιδημάρχου για τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου.

Μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Αντώνη Βαγγόπουλου, συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, το οποίο  εξήρε το ήθος και την εν γένει προσφορά του στο δήμο.

Η κηδεία του άτυχου 51χρονου θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου.

Η «ΠΡΩΤΗ» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρόωρα εκλιπόντος Αντώνη Βαγγόπουλου.

Κώστας Αντωνόπουλος
Πηγή: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top