22 Ιουν 2018
0 σχόλια

ΙΝΚΑ Νομού Ηλείας: Πρόσκληση σε Συλλαλητήριο για την «αιματοβαμμένη» «ΝΕΑ» Εθνική Πατρών – Πύργου

ΙΝΚΑ Νομού Ηλείας: Πρόσκληση σε  Συλλαλητήριο   για την  «αιματοβαμμένη»   «ΝΕΑ»  Εθνική Πατρών – Πύργου
Πρόσκληση Πολιτιστικών& Αθλητικών Συλλόγων Ν. Ηλείας


ΙΝΚΑ Νομού Ηλείας.

Αγαπητοί Συνάδελφοι
Η Διοίκηση του Ινστιτούτου Καταναλωτών Νομού Ηλείας ( ΙΝΚΑ) σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην διαδήλωση που διοργανώνεται σχετικά με τον «αιματοβαμμένο δρόμο» της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου στην «Διακλάδωση» ΓαστούνηςΚελέβης» .

Στην εκδήλωση εκτός από την συμμετοχή κάθε πάσης φύσης Συλλόγων& Σωματείων , μπορούν να συμμετέχουν και μεμονωμένοι ενεργοί πολίτες .

Όπως καταλαβαίνετε , κανείς δεν περισσεύει και θα πρέπει η συμμετοχή όλων μας να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα στην κεντρική διοίκηση της Πολιτείας , ότι η Κατάσταση δεν πάει άλλο .

Παρακαλούμε για την άμεση δήλωση συμμετοχής στο συλλαλητήριο να απευθύνεστε στο email inka.ilias@yahoo.gr καθώς και στο τηλ Επικοινωνίας 6942915786 .

Επίσης , τα ονόματα καθώς και τα τηλέφωνα των συναδέλφων που θα ήθελαν να τοποθετηθούν επί του θέματος καθώς και Προτάσεις και παρατηρήσεις επί του θέματος μπορείτε να τα στείλετε μέχρι και την 30/6/2018 προκειμένου να συμπεριληφθούν και στο Ψήφισμα που θα κατατεθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος από την Πενταμελή επιτροπή αγώνα που θα εκλεχτεί κατά την διάρκεια της διαδήλωσης .

Τέλος παρακαλείστε οι τοποθετήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τους Ομιλητές κατά την διάρκεια της Δίωρης συγκέντρωσης να μην ξεπερνούν τα 5 λεπτά .

Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Φωτης Ν. Αλεξόπουλος
Εκπρόσωπος ΙΝΚΑ Νομού Ηλείας
Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή& Αγοράς

Πηγή: ilia.news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top