23 Οκτ 2018
0 σχόλια

Champions League: ΑΕΚ έτοιμη να γράψει ιστορία!

Champions League: ΑΕΚ έτοιμη να γράψει ιστορία!
Η ΑΕΚ  υποδέχεται  την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ, μπροστά σε περίπου 60.000 θεατές


Η πρόκριση μετά τις ήττες από Άγιαξ και Μπενφίκα τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει απομακρυνθεί.

Όμως η πρόκληση να υποδέχεσαι στην έδρα σου μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου είναι τεράστια.

Η ΑΕΚ απόψε έχει ιστορικό ραντεβού με την Μπάγερν (19:55, COSMOTE Sport 2), την οποία υποδέχεται στο ΟΑΚΑ μπροστά σε περίπου 60.000 θεατές.

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει πλέον και η ατμόσφαιρα από τους φίλους της ΑΕΚ, αλλά και 3.000 της Μπάγερν, αναμένεται εντυπωσιακή.

Η «Ένωση» γνωρίζει πως θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν για να πάρει κάτι παραπάνω από την εμπειρία στο αποψινό παιχνίδι.

Όμως οι «κιτρινόμαυροι» είναι διατεθειμένοι να το παλέψουν, να απολαύσουν τη στιγμή και ει δυνατόν να έχουν και βαθμολογικό κέρδος.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν άφησε τα πλάνα του να φανούν, όπως άλλωστε συνηθίζει.

Είναι πιθανό να επιλέξει ένα πιο συντηρητικό σχήμα, με τον Κλωναρίδη στην κορυφή της επίθεσης, τον Μπακασέτα πίσω του και τον Γκάλο σε ρόλο δεξιού χαφ, με τον Μάνταλο από την άλλη πλευρά. Ο Μπάρκας θα είναι σίγουρα στο τέρμα, Μπακάκης δεξιά και Χουλτ αριστερά θα είναι τα δύο ακραία μπακ, ενώ Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου έχουν προβάδισμα για το κέντρο της άμυνας.

Στα κεντρικά χαφ το δίδυμο των Σιμόες και Γαλανόπουλου δεν «σπάει». Εκτός είναι ο τιμωρημένος Λιβάγια, ο τραυματίας και τιμωρημένος Λόπες και ο επίσης λαβωμένος Μοράν.

Οι Βαυαροί, μετά το 1-1 με τον Άγιαξ στο Μόναχο θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο Νίκο Κόβατς που αμφισβητήθηκε έντονα το προηγούμενο διάστημα θέλει να «χτίσει» η ομάδα του στη νίκη επί της Βόλφσμπουργκ το Σάββατο (1-3) και δεν πρόκειται να πάρει ρίσκα παρατάσσοντας την καλύτερη δυνατή σύνθεση, δίχως φυσικά τους τραυματίες Ριμπερί, Κομάν και Τολισό.

Ο Νόιερ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ζίλε και Χούμελς θα είναι το δίδυμο των στόπερ, με τον Κίμιχ δεξιό και τον Αλάμπα αριστερό μπακ.

Οι Τιάγκο, Χάμες και Μίλερ θα είναι η τριάδα στο κέντρο, ενώ ο Ρόμπεν αριστερά, ο Γκνάμπρι δεξιά και ο Λεβαντόφσκι στην κορυφή θα συνθέτουν την επιθετική τριπλέτα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ από τη Λευκορωσία.

Πηγή: sport-fm.gr, athensmagazine.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top