13 Μαΐ 2013
0 σχόλια

Η Miley Cyrus στην κορυφή του Maxim US

Εκτός από μαρτυριάρα, η Miley Cyrus είναι πλέον και επίσημα η πιο "καυτή" γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα βέβαια με τους αναγνώστες του αμερικανικού αντρικού περιοδικού Maxim.

Μετά από online ψηφοφορία διάρκειας τεσσάρων μηνών, η 20χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός σκαρφάλωσε από το Νο.68 όπου βρισκόταν την περσινή χρονιά στο No.1 της λίστας του Maxim με τις 100 πιο "καυτές" γυναίκες του πλανήτη.

Η νεαρή αστέρας πόζαρε στο Maxim φορώντας ένα χρυσό μπικίνι και δήλωσε ενθουσιασμένη: "Αισθάνομαι υπέροχα που είμαι το No.1. Είναι ο κρυφός πόθος κάθε γυναίκας. Είναι απίστευτο!".


Και μολονότι πανηγύρισε τον νέο της "τίτλο" στο Twitter, προτού καν ανακοινωθεί επίσημα από το περιοδικό (!), οι εκδότες του περιοδικού δεν της κράτησαν κακία, αντιθέτως ανακοίνωσαν ότι "η Miley βρισκόταν στην κορυφή από την αρχή της ψηφοφορίας".

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η 20χρονη Selena Gomez, που χωρίς αμφιβολία κέρδισε πολλούς πόντους με την συμμετοχή της στην ταινία "Spring Breakers", όπου εμφανίζεται μόνο με μικροσκοπικά μπικίνι. Ακολουθούν η Rihanna και η Mila Kunis, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Jennifer Lawrence.

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα του Maxim με τις 100 πιο "καυτές" γυναίκες του πλανήτη.

ΠΗΓΗ nooz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top