15 Απρ 2014
0 σχόλια

Η απάντηση του Πανταζή Χρονόπουλου για την απόφαση του ΣτΕ

Ανακοίνωση απέστειλε ο έκπτωτος δήμαρχος Ζαχαρως Πανταζής Χρονόπουλος σχετικά με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να απορρίψει την αίτηση που είχε καταθέσει εναντίον της σχετικής απόφασης του γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης. (σχετικό θέμα)

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Σχετικά με το δημοσίευμα στις εφημερίδες ΠΑΤΡΙΣ και ΠΡΩΤΗ, που αναφέρει την απόφαση του Γ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας,

κάνουμε γνωστό στους πολιτικούς μας αντιπάλους που το καλλιεργούν και το διαφημίζουν ως επιχείρημά τους να κερδίσουν τις τοπικές δημοτικές εκλογές, ότι η απόφαση αφορούσε την τρέχουσα δημοτική θητεία και όχι την εκλογιμότητα για τη νέα δημοτική θητεία.


Η πράξη που αναφέρεται, αφορά την καταδίκη για τις προσλήψεις στο ΚΕΠ, από τις οποίες ο Δήμος δεν ζημιώθηκε οικονομικά. Επίσης, κάνουμε γνωστό ότι στο Δήμο Ζαχάρως, έχουν γίνει έλεγχοι από τους αρμοδίους οικονομικούς επιθεωρητές, ΣΔΟΕ και οικονομικούς εισαγγελείς και ουδέν επιλήψιμο έχει βρεθεί.

Είναι δε ένας εκ των τριών Δήμων της Ελλάδος που δεν έχει χρέη και έχει αποθεματικό που αγγίζει τα 10 εκ. ευρώ, τα οποία έχουν προγραμματισθεί και εκτελούνται ή δημοπρατούνται έργα στο Δήμο και στα τοπικά του διαμερίσματα.

Αναφέρουμε μερικά εξ αυτών:

n  οδοποιία Καλίδονας – Κωστομέρας – Μίνθης 500.000 €

n  οδοποιία Καλλίδονας – Ροδινών 500.000 €

n  οδοποιία Μηλέας – Αρτέμιδας 500.000 €

n  οδοποιία Αρτέμιδας – Μποκαρίνου 500.000 €

n  οδοποιία Μποκαρίνου – Σμέρνας 500.000 €

n  οδοποιία Λεπρέου – Αγίου Ηλία 500.000 €

n  βελτίωση δρόμων προς ποιμνιοστάσια, 490.000 €

n  οδοποιία Πετραλώνων – Κράνας  362.600 €

n  – Κρυονερίου - Μυρωνίων  178.000 €

n  – Νέας Φιγαλείας – Μίνθης 867.000 €

n   – Νέας Φιγαλείας – Λεμονιάς – Αγίας Άννας 504.000 €,

Τους συνιστούμε λοιπόν, αντί να λασπολογούν και να παραπληροφορούν το κοινό, να κάνουν προτάσεις και πρόγραμμα για την ανάπτυξη του Δήμου.

Σύντομα οι δημότες του Δήμου Ζαχάρως, θα τους δώσουν την απάντηση.

Πηγή: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top