22 Αυγ 2014
0 σχόλια

«Πάντρεμα» νέων και παλιών στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Την Παρασκευή 29 Αυγούστου στις 8:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες της «ΠΡΩΤΗΣ» η ορκωμοσία των νέων Δημοτικών Συμβούλων Ανδρίτσαινας Κρεστένων.

Ο Δήμαρχος Σάκης Μπαλιούκος έχει μιλήσει με όλους τους στενούς του συνεργάτες ενώ υπήρξε και συνάντηση των μελών της παράταξης «Ενότητα Δημιουργίας» στην οποία είναι επικεφαλής, ωστόσο οι οριστικές αποφάσεις όσον αφορά τα πρόσωπα τα οποία θα αναλάβουν καθήκοντα Αντιδημάρχου αναμένεται να ανακοινωθούν μετά την ορκωμοσία.


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρώτης» κάποιοι εκ των στενών συνεργατών του Σ. Μπαλιούκου οι οποίοι είναι χρόνια στο πλευρό του και τον στηρίζουν έχουν εκφράσει την επιθυμία να μην έχουν «πρωταρχικούς ρόλους» στην διοίκηση του Δήμου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσουν ευκαιρίες και σε νεότερους, ενώ υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι περιμένουν από τον ίδιο τον Δήμαρχο να τους αξιοποιήσει... κατά το δοκούν.

Θέσεις κλειδιά

Ενεργό ρόλο αναμένεται να αναλάβει ο Μιλτιάδης Γεωργακόπουλος –από την ΔΕ Ανδρίτσαινας- που είναι από τα «νέα» πρόσωπα και όπως όλα δείχνουν θα δώσει «άρωμα ανανέωσης» στην Δημοτική Αρχή. Στον αντίποδα ο Δήμος Φωτεινόπουλος –εκ των στενών συνεργατών του Σ. Μπαλιούκου- φαίνεται ότι έχει εκφράσει την επιθυμία να μην αναλάβει «πρωταγωνιστικό ρόλο» όπως την προηγούμενη 4ετια.

Η Κωνσταντίνα Στρουμπάκου είναι πιθανό να δούμε να δραστηριοποιείται εντονότερα από την 1η Σεπτεμβρίου ενώ ο Γιάννης Δάγκαρης φαίνεται ότι θα συνεχίσει να «κρατά» τα Οικονομικά του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων καθώς τον συγκεκριμένο τομέα τον γνωρίζει πολύ καλά και έχει αγαστή συνεργασία με τον Σ. Μπαλιούκο. Πολύ πιθανό είναι στην θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου να προταθεί εκ νέου ο Βασίλης Διαμαντόπουλος –απερχόμενος πρόεδρος.

Οι οριστικές αποφάσεις ωστόσο του Σ. Μπαλιούκου θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες καθώς ο ίδιος έχει επιλέξει να δώσει βάρος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή σε ζητήματα τα οποία θεωρεί ως μείζονος σημασίας για τον Δήμο.

Άννα Αγγελίδου - protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top