28 Αυγ 2014
0 σχόλια

Ζαχάρω: Άνοιγμα συνεργασίας προς την αντιπολίτευση από τον Π. Χρονόπουλο

Ορκίστηκε χθες ο δήμαρχος και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι Ζαχάρως

Και μήνυμα προς τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του ότι αν δεν έχουν όρεξη να δουλέψουν να παραιτηθούν

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζαχάρως, σε καλό κλίμα, ορκίστηκαν χθες στις 7 το απόγευμα, η νέα δημοτική αρχή, ο εκλεγείς δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος, οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου όπως και οι τοπικοί σύμβουλοι.


Το νέο δημοτικό και τοπικό συμβούλιο ορκίστηκε από τους ιερείς του δήμου Ζαχάρως που μετά την τελετή ορκωμοσίας έδωσαν και τις ευχές τους στον δήμαρχο και το νέο συμβούλιο για μια καλή και γόνιμη θητεία, παρουσία και πολλών δημοτών που έσπευσαν στην συνέχεια να συγχαρούν την νέα δημοτική αρχή και τους εκλεγμένους συμβούλους.

Πολλαπλούς αποδέκτες και μηνύματα διπλής κατεύθυνσης, εντός και εκτός, είχε η χθεσινή ομιλία του εκλεγέντος δημάρχου Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου αμέσως μετά την τελετή ορκωμοσίας.

Ο κ. Χρονόπουλος, αρχικά ευχαρίστησε το λαό της Ζαχάρως και της Φιγαλείας για την επανεκλογή του « είμαστε συγκινημένοι γιατί στηρίζετε με την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας την παράταξή μας από το 2002, για τέταρτη φορά, τρεις τετραετίες και πάμε τώρα για την πενταετία» και τόνισε ότι θα παλέψουν με μεγαλύτερο ακόμα ζήλο για το καλό του δήμου και των συμπολιτών του.

Το πρώτο… μήνυμα, είχε αποδέκτες τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του και μελλοντικούς συνεργάτες του, αφου επισήμανε πώς όποιος εξ αυτών δεν είναι αποφασισμένος να προσφέρει στον τόπο και να δουλέψει σκληρά, καλύτερα να παραιτηθεί τώρα.

Περισσότερα στην: eproini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top