2 Οκτ 2014
0 σχόλια

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας με αμαξίδιο: Η καλύτερη θέση της Έφης Βλάμη!

Την καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει ποτέ σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πήρε η Έφη Βλάμη στο Grand prix της Βαρσοβίας που διεξήχθη από τις 24 έως τις 28 Σεπτεμβρίου στην πρωτεύουσα της Πολωνίας. 

Η πρωταθλήτρια στην ξιφασκία με αμαξίδιο από την Ζαχάρω ήρθε 11η (ανάμεσα σε 23 αθλητές) στο ξίφος ασκήσεως (φλερέ), ενώ στο ξίφος μονομαχίας (ΕΠΕΕ) ήρθε 25η.

Καθόλου άσχημα, εάν αναλογιστούμε ότι από το Παγκόσμιο της Βαρσοβίας και πέρα η βαθμολογία πλέον μετρά για τους Παραολυμπιακούς του Ρίο, στους οποίους η συμμετοχή είναι ο στόχος της Έφης.


«Πολύ ευχαριστημένη»

Εκτός αυτού βέβαια, ήταν και μια ψυχολογική νίκη για την Έφη, αφού μέχρι και την συμμετοχή της, την Παρασκευή στο φλερέ, είχε συνήθως ατυχίες όταν έπαιρνε μέρος σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Ύστερα από αυτή την επιτυχία της όμως, όπως δηλώνει και η ίδια στην «Πρώτη»: «Πλέον ξεπέρασα το άγχος μου στις Παγκόσμιες διοργανώσεις. Ύστερα από την κατάκτηση μιας καλής θέσης μπορώ πλέον να αγωνίζομαι χωρίς άγχος για ότι καλύτερο.

Γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένη από την παρουσία μου στο Παγκόσμιο της Βαρσοβίας και ελπίζω ότι από εδώ και πέρα θα έρθουν ακόμα καλύτερες θέσεις».

Το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ξιφασκίας με αμαξίδιο είναι τον Νοέμβρη και η Έφη θα βρίσκεται και πάλι στην αποστολή της Εθνική Ομάδας.

Χάλκινο ο Τριανταφύλλου

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο Grand prix της Βαρσοβίας ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου, μέλος της αποστολής της Εθνικής ομάδας κατέκτησε στην σπάθη το χάλκινο μετάλλιο!
                    Η Έφη Βλάμη με την συναθλήτριά της Κέλυ Λουφάκη

                                Η ελληνική αποστολή στην Βαρσοβία

Μιχάλης Δημητρόπουλος - Πηγή: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top