27 Φεβ 2015
One σχόλια

Σύλλογος Νέων Φιγαλέων Αθήνας: Σήμερα Παρασκευή η ετήσια συνεστίαση του συλλόγου

Σύλλογος Νέων Φιγαλέων Αθήνας
Η καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση των μελών και φίλων του Συλλόγου μας Θα πραγματοποιηθεί στις 27-02-2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:30 μ.μ.,

 στο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ» οδός Α. Λεντάκη, Αμισσού ά Σμύρνης στον Υμηττό (Δίπλα στην ΠΥΡΚΑΛ), Τηλ.: 210 7629905


 Θα προσφερθεί πλούσιο φαγητό (για νηστεύοντες και μη), με εκλεκτά εδέσματα, σαλάτες, τυριά, φρούτα, κρασί και ανα-ψυκτικά, που Θα συμπεριλαμθάνονται όλα στην τιμή των 20 ευρώ κατ' άτομο, την οποία διαπραγματευθήκαμε, προσπαθώντας να είναι κατά το δυνατόν προσιτή.
 (Για παιδιά, μαθητές, φοιτητές 15 ευρώ).

Το κέντρο διαθέτει πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με λαϊκά, δημοτικά και νησιώ-τικα τραγούδια, με ορχήστρα και συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών.

 Καλούμε όλους τους συμπατριώτες και φίλους να συμμετάσχουν μαζικά στην εκδήλωση, που Θα μας δώσει την ευκαιρία να συναντηθούμε σε μια ευχάριστη ατμό-σφαιρα, να πούμε τα δικά μας, να διασκε-δάσουμε, αλλά και να στηρίξουμε, ηθικά κυρίως, το Σύλλογο στην πορεία του και την προσπάθειά του.

Με ιδιαίτερη χαρά Θα περιμένουμε και τους νέους μας να αυξήσουν τη συμμετοχή τους. Για οργανωτικούς λόγους, παρακαλούμε Θερμά να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας τηλεφωνικά στα μέλη του Δ.Σ.

 Σας περιμένουμε όλους.

Πηγή: myroniailias.blogspot.gr
Με πληροφορίες απο το: Φιγαλεία τοπικές ειδήσεις - facebook 

1 σχόλια:

  1. χρονια σας πολλα πατριωτες και του χρονου με υγεια, επισης σας ευχωμε και καλης σας σαρακοστη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Toggle Footer
Top