22 Μαρ 2015
0 σχόλια

Γ.Ε.Λ Νέας Φιγαλείας - Ανδρίτσαινας - Καλλιθέας: Πραγματοποίησαν την 5ήμερη εκδρομή τους στην Θεσσαλονίκη

Γ.Ε.Λ Νέας Φιγαλείας - Ανδρίτσαινας - Καλλιθέας
Την 5ήμερη εκδρομή τους πραγματοποίησαν τα Λύκεια της Νότιας Ορεινής Ηλείας την εβδομάδα 16-20 Μαρτίου.

 Στην εκδρομή συμμετείχαν τα Λύκεια Νέας Φιγαλείας , Ανδρίτσαινας και Καλλιθέας Αλιφείρας και προορισμός τους ήταν η πανέμορφη Θεσσαλονίκη
.

 Ο καιρός ευνόησε ώστε η εκδρομή να στεφθεί με επιτυχία. Τα σχολεία επισκέφθηκαν Μουσεία και Φορείς αλλά και διάφορα αξιοθέατα. Διασκέδασαν και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί.

Από τις βόλτες τους δεν έλειψε φυσικά και ο Λευκός Πύργος!

 Τα σχολεία αυτά ανήκουν στην νότια ορεινή Ηλεία όπου από το 2010 πάγιο αίτημα όλων σχεδόν των κατοίκων και της Νέας Φιγαλείας και της Ανδρίτσαινας και της Αλιφείρας ήταν η δημιουργία ενός ισχυρού ορεινού δήμου με την ονομασία Δήμος Επικούρειου Απόλλωνα,κάτι που ως σήμερα δεν έχει γίνει πράξη.

Αυτό όμως δεν πτοεί τους μαθητές των σχολείων οι οποίοι πέραν της κοινής εκδρομής για 2η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνουν κατά καιρούς και άλλες κοινές δραστηριότητες όπως σχολικά τουρνουά ποδοσφαίρου,μπάσκετ και βόλει , φιλικούς αγώνες γυναικείου ποδοσφαίρου, συναντήσεις κτλ.

 Αυτό έχει ως σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων των τριών αυτών ορεινών περιοχών, την συνεργασία σε διάφορους τομείς, την ανάπτυξη νέων φιλίων αλλά και την συνεργασία και δραστηριοποίηση σε σχολικό επίπεδο.

Με πληροφορίες απο το: Φιγαλεία τοπικές ειδήσεις - facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top