16 Μαΐ 2015
One σχόλια

Ζαχάρω: 1η Πανελλήνια νυχτερινή πεζοπορία με πανσέληνο στο «Μονοπάτι της Ευεξίας»

Μονοπάτι της Ευεξίας
Ξεκινά η 1η Πανελλήνια νυχτερινή πεζοπορία με πανσέληνο, την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015, με πρώτη διαδρομή το ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ, περιμετρικά της Λίμνης Καϊάφα, Ολύμπια Γη, του δήμου Ζαχάρως.

Ώρα έναρξης της πεζοπορίας είναι στις 16:30μμ., με σημείο συνάντησης τη λίμνη Καϊάφα (ταβέρνα τα Πεύκα).


Η διαδρομή είναι εύκολη, με πολλές εναλλαγές, περιμετρικά στη Λίμνη Καϊάφα, 13 – 14 χιλιόμετρα, ώρες 4 – 5, στη διαδρομή προβλέπεται ιαματικό λουτρό, για αναζωογόνηση, περπάτημα μια ώρα ξυπόλητος στην παραλία των γυμνηστών και μπάνιο θαλασσινό, υπό το φως της Πανσελήνου!!!

Γνωρίστε νέες και νέους που αγαπούν τις δράσεις στη φύση!!

Έχει προγραμματιστεί μετά το τέλος της πεζοπορίας, χορός και γλέντι στην παραλία, υπό το φως της Πανσελήνου, μέχρι τις 03:00π.μ.!!

Παιδιά κάτω των επτά ετών, να συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αυτοί που θα λάβουν μέρος στην πεζοπορία, θα πρέπει να είναι υγιείς, σε καλή φυσική κατάσταση, να φέρουν μαζί τους σακίδιο, παπούτσια σπορτέξ με σκληρό πέλμα, χοντρές κάλτσες, δεύτερο ζευγάρι παπούτσια, κάλτσες, νερό δύο λίτρα, σταφίδα, σύκα, αντιανεμικό, μπαστούνι, ελαφριά ενδυμασία, μαγιό και απαραίτητα φακό.

Για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο από την Αμαλιάδα και Πύργο, θα αναχωρήσει λεωφορείο από ΚΤΕΛ ΗΛΕΙΑΣ, από Αμαλιάδα ώρα 15:00μμ και από Πύργο 15:30μμ., με επιστροφή από Καϊάφα ώρα αναχώρησης 03:00π.μ., με το αντίτιμο του εισιτηρίου.
ΚΤΕΛ τηλ. 2621020604

Επίσης στο τέλος της διαδρομής θα γίνει υποδοχή των περιπατητών από το Δήμο Ζαχάρως!!

Πληροφορίες για συμμετοχή στο τηλ. 6974070997, Αρχηγός κ. Παναγιώτης Αχιλλεόπουλος

Με πληροφορίες απο το: amaliadanews.gr

1 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΡΟΜΑΝΤΗΚΗ -- ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΕΖΟΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 1η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ :

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Toggle Footer
Top