25 Σεπ 2016
0 σχόλια

"Κινδυνεύει" η Πατρών - Πύργου από τις εξελίξεις στο θέμα Καλογρίτσα;

Πατρών - Πύργου από τις εξελίξεις στο θέμα Καλογρίτσα
Ανησυχία επικρατεί στην τοπική γνώμη της Ηλείας μετά τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις σχετικά με την επιχειρηματική και γενικότερα οικονομική δραστηριότητα του Χρήστου Καλογρίτσα.


Ο ανάδοχος των τριών πρώτων διαγωνισμών για τα τμήματα της νέας ΕΟ Πατρών – Πύργου, βρέθηκε στο στόχαστρο μετά τους ελέγχους για την αγορά τηλεοπτικής άδειας μέσω της γνωστής διαδικαδίας που πραγματοποιήθηκε και πολλοί άρχισαν να σκαλίζουν το παρελθόν του και κάθε δραστηριότητά του.

Άλλωστε είχε διαφανεί μια σειρά προβληματισμών στο χώρο μετά και την ανάδειξη της κοινοπραξίας της οποίας ηγείται ο όμιλος Καλογρίτσα και στον τρίτο διαγωνισμό για την Πατρών – Πύργου.

Τότε το euro2day.gr είχε γράψει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Μέγα θόρυβο προκαλεί στην αγορά κατασκευών ο όμιλος Καλογρίτσα, ο οποίος μέσα σε δύο μήνες έχει επικρατήσει και στους τρεις διαγωνισμούς (από τους οκτώ που προγραμματίζονται) για αντίστοιχα τμήματα του οδικού άξονα Πάτρα - Πύργος, συνολικού προϋπολογισμού περί τα 180.000.000 ευρώ.

Η κοινοπραξία Τοξότης - Ομάδα Κατασκευών (εταιρείες συμφερόντων του κ. Χρ. Καλογρίτσα) μειοδότησε την Τρίτη και στον τρίτο διαγωνισμό για τον οδικό άξονα, με έκπτωση 53%, ποσοστό που για την κατασκευαστική αγορά θεωρείται απαγορευτικό.

Τώρα στην αγορά περιμένουν τον διαγωνισμό για το τέταρτο τμήμα του οδικού άξονα Πάτρα - Πύργος (Βάρδα - Κυλλήνη) που προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο.

Τα στοιχήματα, όμως, πως θα επικρατήσει και σ’ αυτό ο όμιλος Καλογρίτσα έχουν αρχίσει να πέφτουν.

Διάβασε περισσότερα στο: ilialive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top