4 Οκτ 2016
0 σχόλια

Συνάντηση Μπαλιούκου-Διαμαντόπουλου για τη ΝΜ Κρεστένων

ΝΜ Κρεστένων
Τον δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκο επισκέφθηκε χθες το πρωί στο δημαρχείο Κρεστένων ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, Κώστας Διαμαντόπουλος.


Βασικό αντικείμενο συζήτησης, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν το παρόν και το μέλλον της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων και πώς θα βελτιωθούν στον μέγιστο εφικτό βαθμό οι υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ.Διαμαντόπουλος ανέφερε στον κ.Μπαλιούκο ότι η επιδίωξή του είναι να μεταβούν από κοινού στην Πάτρα και να συναντηθούν με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιώργο Γιαννόπουλο,

για να συζητηθεί ευρέως και να αποφασιστεί με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση το καθεστώς λειτουργίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων, σύμφωνα πάντα με το γενικό πλαίσιο που παρουσιάστηκε τον Νοέμβριο του 2015 στον Πύργο ,στο Συνεδριακό Κέντρο του Διοικητηρίου, από τη διοίκηση της 6ης ΥΠΕ.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, εξέλαβε θετικά την πρόσκληση και εκδήλωσε την προθυμία του να συμβάλει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που έχει ο δήμος, στο να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τις ιατρικές υπηρεσίες που θα παρέχονται από τη Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι καλύπτει ευρύ γεωγραφικό και ηλικιακό φάσμα.

Στη συνάντηση συμμετείχε και η χειρουργός στο Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» και δημοτική σύμβουλος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Αγγελική Σαραντοπούλου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ.Διαμαντόπουλος μετέβη στη Ν.Μ. Κρεστένων, για να διαπιστώσει τα προβλήματα που υπάρχουν και να δρομολογήσει την επίλυσή τους.

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου
Πηγή: patrisnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top