9 Οκτ 2016
0 σχόλια

Νότια Ορεινή Ηλεία: Σε κακή κατάσταση ο οδικός άξονας Πετράλωνα - Λυνίσταινα

Ορεινή Ηλεία: Σε κακή κατάσταση ο οδικός άξονας Πετράλωνα - Λυνίσταινα
Να παρέμβει άμεσα ο Δήμου και η Περιφέρεια ζητούν οι κάτοικοι της Λυνίσταινας που δηλώνουν ξεχασμένοι καθώς είναι από τα τελευταία χωριά της Ηλείας


Δεν έχει συντηρηθεί τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια ο δρόμος που συνδέει τα Πετράλωνα της Δ.Ε Φιγαλείας με την Λυνίσταινα της Δ.Ε Ανδρίτσαινας.

Ένας δρόμος με συνολικό μήκος μόλις 3χλμ που ξεκινάει από τη Διασταύρωση Πετράλωνα - Λυνίσταινα - Ναός Επικουρίου Απόλλωνα και καταλήγει στη Λυνίσταινα και την Ανδρίτσαινα

και ο οποίος αποτελεί το συνδετήριο οδικό άξονα που χρησιμοποιούν καθημερινά κάτοικοι της περιοχής για να μεταβούν στα τοπικά κέντρα όπως η Ανδρίτσαινα και η Νέα Φιγαλεία είναι ξεχασμένος από κάθε δημοτική ή περιφερειακή αρχή.

Τα χορτάρια έχουν κατακλείσει το οδόστρωμα, ορατότητα στις στροφές μηδενική, διαγράμμιση ανύπαρκτη, μόνο κάποιες πινακίδες θυμίζουν πως είναι δρόμος.

Σε πρόσφατο ρεπορτάζ στην περιοχή οι κάτοικοι ανέφεραν πως ο δρόμος δεν έχει συντηρηθεί ποτέ τα τελευταία χρόνια και πως με λίγα χρήματα θα έκαναν μια τυπική συντήρηση οι αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με πηγές από το δήμο Ανδρίτσαινας - Κρεστένων υπάρχει σχεδιασμός στο άμεσο μέλλον να μεταβεί στο σημείο μηχάνημα για να ανοίξει και να καθαρίσει το δρόμο ωστόσο άγνωστο το πότε.

Οι κάτοικοι από τη μεριά τους ζητάν να μεταβεί μηχάνημα άμεσα για να ανοίξει το δρόμο καθώς και να γίνει μια τυπική έστω διαγράμμιση καθώς σε όλο το μήκος του δρόμου δεν υπάρχει ούτε ένας πυλώνας φωτισμού.

Θάνος Χουλιάρας - #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top