24 Νοε 2016
0 σχόλια

Europa League: Φιορεντίνα - ΠΑΟΚ 2-3 (video)

Φιορεντίνα - ΠΑΟΚ 2-3 (video)
Χτύπημα του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις και μεγάλο διπλό στην Ιταλία!

Η ομάδα του Βλάντα Ιβιτς προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο κομμάτι του α' 45λεπτου, αλλά δεν άντεξε και ισοφαρίστηκε από την Φιορεντίνα σε 2-2, αλλά κρατούσε το καλύτερος για το... τέλος στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ροντρίγκες με μια απίστευτη προσπάθεια έκανε το τελικό 2-3 και... πάγωσε τους Ιταλούς.

Μια ιστορική νίκη, έναν θρίαμβο και να αγκαλιάσει την πρόκριση πέτυχε ο ΠΑΟΚ μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι», ο οποίος κοίταξε στα μάτια τη Φιορεντίνα, αρχικά προηγήθηκε 2-0, κι ενώ ισοφαρίστηκε σε 2-2, τελικά με ένα γκολ του Ροντρίγκες στις καθυστερήσεις κατάφερε να νικήσει με 3-2.

Πριν συμπληρωθεί το μισάωρο, ο «Δικέφαλος» είχε πετύχει δύο γκολ με τους Σακχόφ (5') και Τζάλμα Κάμπος (26΄), ενώ η ιταλική ομάδα ισοφάρισε προσωρινά με τους Μπερναντέσκι (33'), Μπαμπακάρ (50'). Αυτή είναι η πρώτη νίκη που πετυχαίνει ο ΠΑΟΚ επί ιταλικού εδάφους.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πλέον χρειάζεται νίκη στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική επί της Σλόβαν Λίμπερετς και να μην κερδίσει η Καραμπάχ την Φιορεντίνα την τελευταία αγωνιστική στο Μπακού.

Σε περίπτωση που τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Καραμπάχ κερδίσουν, τότε δημιουργείται τριπλή ισοβαθμία στους 10 βαθμούς που φέρνει τους Αζέρους δεδομένα στην πρώτη θέση (θα έχουν 9 βαθμούς στα ματς μεταξύ των τριών ομάδων που θα ισοβαθμίσουν), ενώ ο ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα θα παίξουν την πρόκριση στην διαφορά γκολ, αφού αμφότεροι θα έχουν 4 βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Σε κανένα πάντως σενάριο, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προκριθεί ως πρώτος αλλά μόνο ως δεύτερος!

Αν τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Καραμπάχ φέρουν ισοπαλία, τότε οι Αζέροι έχουν προβάδισμα στην ισοβαθμία, αφού έχουν κερδίσει και τα δύο ματς με την ελληνική ομάδα, ενώ σε υπάρχει και ακραίο σενάριο τριπλής ισοβαθμίας στους 7 πόντους.

Αυτό θα συμβεί, αν η Σλόβαν κερδίσει στην Τούμπα και η Φιορεντίνα κερδίσει μέσα στο Μπακού. Σε αυτό το σενάριο τριπλής ισοβαθμίας, ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει τελευταίος και η πρόκριση θα πάει στην Σλόβαν Λίμπερετς!

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Λίμπερετς κέρδισε 3-0 την Καραμπάγκ.

Η βαθμολογία:

Φιορεντίνα 10
Καραμπάγκ 7
ΠΑΟΚ 7
Σλόβαν Λίμπερετς 4

ΤΑ ΓΚΟΛ


Πηγή: iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top