4/28/2017
0 σχόλια

Παναγιώτης Δημόπουλος: Ο φύλακας άγγελος των 67 μαθητών και καθηγητών στην Περιμετρική Πατρών

4/28/2017 12:33:00 μ.μ.
Παναγιώτης Δημόπουλος: Ο φύλακας άγγελος των 67 μαθητών και καθηγητών στην Πε. Πατρών
"Σωτήρια" αποδείχθηκε η επέμβαση του Αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτη Δημόπουλου, στο περιστατικό του φλεγόμενου διόροφου λεωφορείου,
που τυλίχθηκε στις φλόγες το απόγευμα της Παρασκευής στην Ευρεία Παράκαμψη της Πάτρας και ενώ μετέφερε 67 μαθητές και 4 Καθηγητές του 3ου Λυκείου Γλυφάδας.

Ο Διοικητής του Α' Πυροσβεστικού Σταθμού Πάτρας, έτυχε να διέρχεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Περιμετρικής, την ώρα της εκδήλωσης της πυρκαγιάς. Αμέσως ακινητοποίησε το όχημα του, προσέγγισε στο σημείο του συμβάντος και "ρίχτηκε" στη μάχη για να σώσει τους επιβαίνοντες.
"Ηρωική" μάχη έδωσε και ο οδηγός του οχήματος που κατέληξε σε κατάσταση σοκ στο Νοσοκομείο.

Οι μαθητές από την Γλυφάδα επέστρεφαν στην Πάτρα από την Αρχαία Ολυμπία.

 Μαθητές και καθηγητές βγήκαν σώοι από το λεωφορείο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, γεγονός που προκαλεί αίσθηση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι επιβαίνοντες του διόροφου λεωφορείου βγήκαν από την πόρτα του οδηγού, αφού οι πλα"νές πόρτες δεν άνοιξαν!


Δείτε επίσης στο tempo24.gr: Η στιγμή που φουντώνει το λεωφορείο με τους μαθητές- Φλόγες και πυκνοί καπνοί- Περνούσε τυχαία από εκεί ο διοικητής του πρώτου πυροσβεστικού σταθμού της Πάτρας- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top