15 Ιουν 2017
0 σχόλια

Ηλεία: Σε δημοπράτηση η ολοκλήρωση των οδικών έργων στην Ε.Ο.Κρέστενας-Ανδρίτσαινας

Σε δημοπράτηση η ολοκλήρωση των οδικών έργων στην Ε.Ο.Κρέστενας-Ανδρίτσαινας
Σε δημοπράτηση είναι πλέον ένα από τα σημαντικότερα οδικά έργα στην Ηλεία.

Συγκεκριμένα στον αέρα είναι ο διαγωνισμός για την «Βελτίωση Ε.Ο. Κρέστενας — Ανδρίτσαινας- Επικ .Απολλων τμήμα: Διασελλα- Μπαρακιτικα Υποεργο: εργασιες ολοκληρωσης στην Ε.Ο. Κρέστενας — Ανδρίτσαινας- Επικ. Απολλων τμήμα: Διασελλα –Μπαρακιτικα».

Το έργο έχει αρχικό κόστος 3,4εκατ.ευρώ (ποσό με ΦΠΑ, ποσό χωρίς ΦΠΑ 2.741.935,48 ευρώ). Φορέας Υλοποίησης του έργου είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η ημέρα δημοπράτησης είναι στις 27 Ιουλίου 2017 ενώ η διάρκεια των έργων ορίστηκε σε 10 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Αυτό σημαίνει πως αν το έργο ξεκινήσει στα τέλη του έτους θα ολοκληρωθεί το Φθινόπωρο της επόμενης χρονιάς.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 20140-2020 και συγκεκριμένα από το ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας.


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Το έργο θα περιλαμβάνει τμηματικές παρεμβάσεις στην Επαρχιακή οδό Κρέστενας — Ανδρίτσαινας στο τμήμα από διασταύρωση Διασέλλων έως τον οικισμό Μπαρακίτικων, με στόχο τη διασφάλιση της ευστάθειας των ανάντη και κατάντη πρανών σε συγκεκριμένες θέσεις της εν λόγω οδού με την κατασκευή κυρίως φρεατοπασσάλων και τοίχων αντιστήριξης.

Επίσης θα κατασκευαστούν οι δυο προσβάσεις της ήδη κατασκευασμένης γέφυρας Τσεμπερουλας, που θα συνδέσουν τη νέα γέφυρα με το οδικό δίκτυο.

Πηγή: ypodomes.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top