19 Ιουλ 2017
0 σχόλια

Δρόμος Πετράλωνα - Λυνίσταινα: 'Έφραξε' ο δρόμος από τα δέντρα και τα κλαριά

Δρόμος Πετράλωνα - Λυνίσταινα: 'Έφραξε' ο δρόμος από τα δέντρα
Καμία αρμόδια αρχή δεν αναλαμβάνει να τον καθαρίσει (ΦΩΤΟ)


Ένα τμήμα του δρόμου με μήκος μόλις 2χλμ από τη Διασταύρωση Πετραλώνων - Λυνίσταινας - Περιβολίων προς Λυνίσταινα, είναι αυτό που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει σημαντικό πρόβλημα από άποψη βατότητας καθώς τα κλαριά, οι θάμνοι και τα δέντρα έχουν κυριολεκτικά κατακλύσει το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να μην χωράει καλά καλά ούτε ΙΧ όχημα να περάσει!

Το #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 έχει αναφέρει και στο παρελθόν το πρόβλημα σε προηγούμενα άρθρα ωστόσο πλέον αυτό έχει γίνει πολύ μεγαλύτερο.

Υπάρχει άμεσος κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, αφού κανένα όχημα είτε σε άνοδο είτε σε κάθοδο δεν έχει ορατότητα.

Στο συγκεκριμένο δρόμο που αποτελεί συνδετήριο μεταξύ Νέας Φιγαλείας και Ανδρίτσαινας η κίνηση έχει αυξηθεί και αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο τις επόμενες εβδομάδες λόγο των καλοκαιρινών διακοπών.

Μέχρι σήμερα ωστόσο καμία αρμόδια αρχή δεν έχει προβεί στο καθαρισμό του συγκεκριμένου τμήματος, αν αναλογισθεί κανείς πως εάν η αρμόδια τεχνική υπηρεσία διαθέσει μηχάνημα έργων για την αποκατάσταση της βατότητας, ο καθαρισμός του δρόμου δεν θα διαρκέσει πάνω από 1 ώρα!

Θάνος Χουλιάρας - #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top