9 Ιουλ 2017
0 σχόλια

Πως εξαρθρώθηκε η dream team των μπράβων της Αττικής

εξαρθρώθηκε η dream team των μπράβων της Αττικής
Είχαν μοιράσει την Αττική σε βιλαέτια και επιδίδονταν σε προστασία, εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς, εκκαθαρίσεις λογαριασμών και παντός είδους βρωμοδουλειά.


Ο λόγος για τις δυο σπείρες που εξάρθρωσε το τμήμα δίωξης εκβιαστών και στις οποίες κομβικό ρόλο έπαιζαν και 2 αστυνομικοί.

Ο ένας έχει συλληφθεί και ο άλλος αναζητείται. Ο αρχηγός της μιας σπείρας ο επονομαζόμενος και «Ψηλός» τον Αυγουστο του 2011 είχε ξυλοφορτώσει σε πανηγύρι στον Ωρωπό αστυνομικούς του Τμήματος Διώξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής!

  Οι αρχηγοί , οι υπαρχηγοί και τα μερίδια της αγοράς  

Στην πρώτη σπείρα ,αρχηγός ήταν ο επονομοζόμενος «Ψηλός» ή Βέλγος  59 ετών με υπαρχηγό των Μαλλιά 51 ετών και στην δεύτερη σπείρα αρχηγός και υπαρχηγός ήταν δυο έλληνες αδέλφια 51 και 47 ετών.

Η πρώτη παρείχε «προστασία» σε καταστήματα στις περιοχές Γκάζι, Κεραμικού, Βοτανικού, Αγ. Παντελεήμονα, Κυψέλης, Γκύζη, Εξαρχείων, Παγκρατίου, Καισαριανής, Αμπελοκήπων, Συντάγματος, Κολωνακίου, Καλλιθέας, Μεταμόρφωσης και Περιστερίου

Η δεύτερη ομάδα  παρείχε «προστασία» σε καταστήματα στις περιοχές Κεραμικού, Γκάζι, Πατησίων, Κολωνακίου, Μεταξουργείου, Συντάγματος, Γλυφάδας, Ψυρή, Λυκόβρυσης, Π. Φάληρου, Ασπρόπυργου, Κηφισιάς, Άνοιξης, Ν. Ερυθραίας, Αγ. Παρασκευής, Χαλανδρίου, Κυψέλης και Πειραιά.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων κατέβαλλαν από 200 έως 2.500 ευρώ μηνιαίως για προστασία.

Οι συλληφθέντες "παρείχαν προστασία" τουλάχιστον σε εξήντα ένα (61) καταστήματα της Αττικής.

Διευθετούσαν διαφορές κατά παραγγελία και «έδερναν» με τιμολόγιο

Εκτός από εκβιασμούς και προστασία τα μέλη των δυο ομάδων συνόδευαν και μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου σε αγώνες προκειμένου να υποδηλώνουν την ισχύ του προσώπου που συνόδευαν!

Επίσης διευθετούσαν διαφορές και ...προέβαιναν σε σωματικές βλάβες κατά παραγγελία και με συγκεκριμένο τιμολόγιο!

Το απλό σπάσιμο χεριού είχε άλλη τιμή και όσο μεγαλύτερη η παραμονή του θύματος στο νοσοκομείο τόσο αυξανόταν η ταρίφα τους!              

Διαβάστε τι αναφέρει το δελτίο της αστυνομίας στοthetoc.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top