17 Αυγ 2017
0 σχόλια

Οικογένεια Ελλήνων ανάμεσα στους τραυματίες της Βαρκελώνης

Οικογένεια Ελλήνων στους τραυματίες της Βαρκελώνης
Σύμφωνα με πληροφορίες απο το Γενικό Προξενείο και συγγενείς στην Αθήνα, μια τετραμελής οικογένεια Ελλήνων τραυματίστηκε απο το τρομοκρατικό χτύπημα.


Τα μέλη μιας τετραμελούς ελληνικής οικογένειας που βρισκόταν στην Βαρκελώνη, έχουν τραυματιστεί από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στην κεντρική λεωφόρο «Λα Ράμπλα».

Την είδηση επιβεβαίωσαν συγγενείς της οικογένειας στην Αθήνα, καθώς και η κ. Θεώνη Ζησιμοπούλου, γραμματέας του Άμισθου Γενικού Προξένου της Ελλάδας στην ισπανική πόλη, αναφέροντας ότι με το ελληνικό προξενείο επικοινώνησε ο πατέρας της οικογένειας, αναφέροντας ότι στην τρομοκρατική επίθεση τραυματίστηκαν η σύζυγος και τα δυο του παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος είναι αρκετά σοβαρά τραυματισμένη καθώς το βαν την χτύπησε με αποτέλεσμα να την εκσφενδονίσει 20 μέτρα μακριά, ενώ και η 16χρονη κόρη φέρει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, ενώ ο γιος της οικογενείας -δευτεροετής φοιτητής ιατρικής στη Γερμανία- έχει τραυματιστεί στα κάτω άκρα.

Ελαφρότερα τραυματισμένος είναι ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος είναι γνωστός γιατρός των Αθηνών και βρισκόταν στην ισπανική πόλη για οικογενειακές διακοπές.

Πηγή: parapolitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top