2 Αυγ 2017
0 σχόλια

Πύργος: Ένα πιάτο φαί για τα θύματα της κρίσης!

Ένα πιάτο φαί για τα θύματα της κρίσης!
Αξιέπαινη προσπάθεια του συλλόγου Γυναικών Πύργου σε συνεργασία με εστιατόριο «Δημοτικό»


Ενίσχυση  ατόμων που λύγισαν κάτω από την οικονομική κρίση, με ένα πιάτο φαί, θα γίνεται το επόμενο χρονικό διάστημα  με πρωτοβουλία του συλλόγου Γυναικών Πύργου «Πυργιώτισσες» και την  ανταπόκριση επαγγελματιών της πόλης.

Όπως εξήγησε χθες η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, πολλές οικογένειες που ζουν δίπλα μας έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά το δυσεπίλυτο γρίφο της ανέχειας και τη στέρησης εξαιτίας της κρίσης.
Για το λόγο αυτό και με  ξεκίνημα από το εστιατόριο «Δημοτικό» θα χορηγείται φαγητό σε δέκα οικογένειες που θα το λαμβάνουν με διακριτικό τρόπο , για λόγους αξιοπρέπειας, σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο  έξω από το κατάστημα.

«Πάντα ο σύλλογος Γυναικών είναι δίπλα σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη , έχοντας απλώσει ένα μεγάλο χέρι αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας , κάτι που θα πρέπει να το κάνουν και οι άλλοι οι οποίοι  θα ήθελα να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας.

Επειδή είναι μερικά άτομα που ζούσαν με αξιοπρέπεια και δε θα ήθελαν να φαίνονται, εμείς σκεφτήκαμε να φτιάξουμε μια κλούβα προκειμένου  να μην μπαίνουν  στο κατάστημα και να φαίνονται.

Έχουμε κάνει έρευνα με κοινωνική λειτουργό σε όλη την περιφέρεια του Πύργου και έχουμε βρει νέα παιδιά που έχουν χάσει τους γονείς τους και είναι μόνοι τους και έχουν ανάγκη» δήλωσε η κ. Αγγελακοπούλου.

Ταυτόχρονα η πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών Πύργου ευχαρίστησε του υπεύθυνους του κέντρου «Δημοτικό» αλλά και όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια αυτή, επισημαίνοντας πως τα μέλη του συλλόγου το μόνο που κερδίζουν είναι «την αγάπη αυτών θα έχουν ένα πιάτο φαγητό».

Εξάλλου η υπεύθυνη του «Δημοτικού» κ. Γιώτα Παλαιολόγου τόνισε ότι υπήρξε άμεση ανταπόκριση από το κατάστημα στο αίτημα της κ. Αγγελακοπούλου, ενώ επεσήμανε πως καθημερινά πολλοί άνθρωποι και κυρίως μητέρες ζητούν ένα πιάτο φαγητό, ένα μήλο και κάτι άλλο φαγώσιμο για τα παιδιά τους…

Κώστας Αντωνόπουλος
Πηγή: protinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top