15 Νοε 2017
0 σχόλια

Εικόνες αποκάλυψης σε Νέα Πέραμο και Μάνδρα. Μια νεκρή από την κακοκαιρία

Εικόνες αποκάλυψης σε Νέα Πέραμο και Μάνδρα. Μια νεκρή
Εικόνες «αποκάλυψης» λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης σημειώνονται από τα ξημερώματα στην Νέα Πέραμο, τη Μάνδρα και σημεία της Παλαιάς και της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, όπου έχουν πλημμυρίσει οι δρόμοι, τα σπίτια και τα καταστήματα.


Τραγωδία σημειώθηκε στη Μάνδρα καθώς μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της από τη σφοδρή κακοκαιρία που εκδηλώθηκε στην περιοχή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στην οδό Κοροπούλη, όπου εγκλωβίστηκε από τα νερά που έφτασαν σε πολύ μεγάλο ύψος.

Πριν από λίγο έφτασαν τα συνεργεία στο σημείο, όπου ανέσυραν νεκρή τη γυναίκα.

Μάλιστα, η αστυνομία αναφέρει ότι στην ίδια περιοχή υπάρχουν και άλλα τέσσερα άτομα εγκλωβισμένα στην ίδια γειτονιά αλλά η προσέγγισή τους είναι δύσκολη.

Δύο γυναίκες, κάτοικοι της ίδιας οδού, μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο, με συμπτώματα υποθερμίας, όπως ανέφερε το ant1news.gr

Ο οδηγός βαρέως οχήματος μεταφέρεται τραυματίας σε νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για άλλους τραυματίες, ωστόσο η υπάρχουσα κατάσταση δεν αφήνει περιθώρια για ασφαλή συμπεράσματα, καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι εγκλωβισμένοι σε διάφορα σημεία, στα οποία δεν υπάρχει πρόσβαση.

Μέγαρα – Νέα Πέραμος και Μαγούλα έχουν τεθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, μετά τις πρωτοφανείς πλημμύρες που μετέτρεψαν δρόμους, εθνικές οδού και πολεοδομικά συγκροτήματα σε μια απέραντη λίμνη νερών και σε λασπότοπο.

Εικόνες βιβλικής καταστροφής

Τεράστια η καταστροφή από την κακοκαιρία. Η Νέα Πέραμος και η Μάνδρα κυριολεκτικά “πνίγηκαν” από τα νερά.

Χείμαρροι υπερχείλισαν και τεράστιοι όγκοι νερού και λάσπης άρχισαν να παρασύρουν τα πάντα.

Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους, τα οποία παρασύρθηκαν από τα νερά, στην Παλαιά και Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου. Η παράσυρση σταθμευμένων οχημάτων είναι εντυπωσιακή και στα κέντρα των πόλεων της Νέας Περάμου και της Μάνδρας.

Οι κάτοικοι των περιοχών έχουν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους, καθώς το ύψος του νερού ξεπερνά το 1,5 μέτρο, ενώ εγκλωβισμένοι είναι και οι υπάλληλοι του εργοστασίου της Τζόνσον στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μεγάρων - Νέας Περάμου, που μίλησε στο Καλημέρα Ελλάδα, «έχει πλημμυρίσει όλη η πόλη και έχουν αποκλειστεί όλες οι είσοδοί της».

Δείτε περισσότερα στο: madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Toggle Footer
Top